Már 8 éve nincs köztünk Cipő, a Republic frontembere

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
halál gyász Republic Cipő évfoduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi László, azaz Cipő, a híres Republic együttes frontembere, 8 évvel ez előtt vesztette életét - hiánya azóta is felfoghatatlan.

Az énekes édesanyja és testvére azóta sem tudta feldolgozni a rettenetes tragédiát, a család a mai napig gyászol, és a gyászban osztoznak Cipő egykori zenésztársai is. A zenészlegenda sírja azóta zarándokhellyé vált, emléke rajongók millióiban él, akik még mindig úgy dúdolják a a Szállj el kismadár vagy a 67'- es út című slágert, mint annak idején.

Cipő halálának évfordulóján legjobb barátja, Szigeti Ferenc és zenekari társa, Boros Csaba emlékezett meg róla.

"Azt gondolom, Cipő egy nagyon komoly tehetség volt, és nagyon nagy veszteség. Ugyanis még nagyon-nagyon sok dalt kaphattunk volna tőle, ha még sokáig él" - kezdte Szigeti Ferenc.

(...) Nagyon beteg volt a szíve, meg kellett volna operálni, és ő nem akarta. Azt mondta, ő nem akar egy másik ember szívével élni, mert akkor már nem önmaga lenne" - mondta a zenész a TV2 Tények Plusz interjújában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.