Fejbe lőtte négyéves testvérét egy hároméves kislány

Forrás: Shutterstock -
fejbe lőtte Texas Houston lövés tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia történt múlt vasárnap a texasi Houstonban. A család legkisebb gyermeke véletlenül lelőtte az alig egy évvel idősebb testvérét, aki a helyszínen életét vesztette.

A két gyermek vasárnap este a hálószobában játszott, amikor egyelőre ismeretlen okokból a hároméves kislány kezébe került a félautomata pisztoly, amely elsült és a golyó a gyermek négyéves testvérét találta fejen. A ház nem volt üres, otthon volt a gyerekek édesanyja és mostohaapjuk, valamint még további három felnőtt, ám senki sem figyelt a kisgyerekekre.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A lövés után azonnal riasztották a rendőröket, de a lelőtt gyermek életét már nem sikerült megmenteni, őt a helyszínen elhunytnak nyilvánították. Az amerikai sajtó szerint egyelőre nem tisztázott, hogy a felnőttek közül bárki is felelősségre vonható-e azért, mert nem biztosították, hogy a gyerekek ne férjenek hozzá az otthon tartott pisztolyhoz – írja a Blikk a Guardian cikke nyomán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.