10 éves kislány gyilkolt: féltette az anyját, ezért lelőtte a szomszédot

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság fegyver Amerika gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya összeverekedett a szomszédjával, majd lánya elsütötte a fegyvert.

A 41 éves orlandói Lashun Rodgers kerti partit tartott, nem sokkal éjfél előtt azonban megjelent 31 éves szomszédja, Lakrisha Isaac a kislányával. Isaac feldúlt állapotban, állítólag ittasan kereste Rodgerst. Amikor Rodgers kiment a ház elé, Isaac nekirontott és többször megütötte, majd verekedni kezdtek egymással. Isaac eközben átadott egy táskát 10 éves lányának, melyben egy töltött kézifegyver volt.

A kislány ezt követően elővette a pisztolyt, majd Rodgersre célozva kétszer is elsütötte.

A vendégek, miután hallották a lövéseket, kirohantak, ahol meglátták Rodgers mozdulatlan testét, így azonnal értesítették a mentőket, azonban a nő életét már nem tudták megmenteni.

Az orlandói rendőrség az anyát és a lányát is őrizetbe vette. A nőt gondatlanságból elkövetett emberöléssel, gyermek elhanyagolásával, illetve lőfegyverrel való visszaéléssel vádolják. A kislányt a floridai gyermek- és családügyi minisztérium őrizetébe helyezték - írja a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.