Egy gyermek természetes módon szülei számára a világ legkülönlegesebb kis teremtménye. Ám akadnak olyanok, akik ezt a kisded nevével is szeretik kinyilatkoztatni. Furcsa neveket itthon is találni bőven, de mi most a külföldi sztárok, celebek döbbenetes névadásai közül szemezgettünk.

 

Gwyneth Paltrow és Chris Martin – Apple  

A színésznő és énekes exe, még válásuk előtt sok mindenben egyetértettek, többek közt lányuk nevében is. Nálunk ugyan az Alma név egyáltalán nem furcsa – R.I.P. Szomszédok – de az Apple Inc. árnyékában élve, ez a név már teljesen más értelmet nyer. Paltrow azonban kitart döntésük mellett, és elmondása szerint, el sem tudná képzelni, hogy lányát másként hívják.

Gwyneth Paltrow és lánya, AppleForrás: Instagram/gwynethpaltrow

Kylie Jenner és Travis Scott – Stormi  

A legfiatalabb Kardashian-klán tag szinte sokkolta kisbabájával a nyilvánosságot, mivel csupán pletykák terjengtek terhességéről. Ez azonban nem volt elég, az anyuka lánya nevével is dobott egy bombát követőire. A „Viharocska" ugyanis döbbenetes név egy gyermek számára, bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az újdonsült szülők gyakran érzik úgy magukat, mint akikre lecsapott egy hurrikán. Lehet, hogy Kylie a jövőbe látott...

Kylie Jenner és lánya, StormiForrás: Instagram/kyliejenner

Blac Chyna és Tyga – King Cairo  

Az amerikai rapper és volt kedvese, a celebbabérokra törő exsztriptíztáncosnő, Chyna közös gyermeke a lehető legegocentrikusabb nevet kapta, amit csak el lehet képzelni. A kicsinek a Királlyal is lesznek gondjai az iskolában, de őszintén bevalljuk, az egyiptomi fővárossal még mi sem igazán tudunk mit kezdeni.

A hölgy másik gyermeke is hasonlóan furcsa névvel büszkélkedhet, a Rob Kardashiannal közös kislánya a Dream, azaz az Álom nevet kapta.

Blac Chyna lánya, Dream (balra) és fia, King Cairo (jobbra)Forrás: Instagram/blacchyna

Holly Madison és Paquale Rotella – Rainbow és Forest  

Az egykori nyuszilány, aki még botránykönyvet is írt a Playboy-villa világáról, mára már tisztes családanya. Fiát Erdőnek, lányát pedig Szivárványnak nevezte el. Szeretné, ha gyermekei megtalálnák az útjukat és sikeresek lennének, ehhez pedig mint szülő, úgy érezte, a neveikkel adja meg a kezdő lökést.

Holly Madison fia, Forest (balra) és lánya, Rainbow (jobbra)Forrás: Instagram/hollymadison

Khloe Kardashian és Tristan Thompson – True  

Khloe sem lépett ki családja furcsa névadási köréből, sőt, még egy lapáttal rájuk is tett. Állítólag az „Igaz", dédnagyapja és nagyapja középső neve volt. Ez pedig egy éjjeli vacsora alkalmával jutott az eszébe, és egyből érezte, hogy megtalálta gyermeke nevét.

Khloe Kardashian és lánya, TrueForrás: Instagram/khloekardashian