Trap Kapitány Tóth Andiról: "Zavarba ejtő, hogy mennyire kiáll értem"

Sztárban sztár zsűri Trap kapitány Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta tart a Sztárban Sztár idei évada, melyben hétről hétre extra teljesítményt kell nyújtaniuk az előadóknak. Az egyik versenyző, aki nagy eséllyel pályázhat a győzelemre, a Tha Shudras frontembere, Trap kapitány.

Trap Kapitány, vagy polgári nevén Molnár Tibor a Sztárban Sztár e heti adásában az Eurovíziós Dalfesztivál két évvel ezelőtti nyertes együttesének, a Maneskin énekesének bőrébe bújik majd. Damiano Davidot tavaly Marics Peti, az egyik jelenlegi zsűritag is életre keltette a színpadon, így nem lesz egyszerű feladata Trap Kapitánynak.

A Sztárban Sztár háttérműsorában, Vavra Bencének adott villáminterjút a fiatal énekes, akit arról is kérdeztek, hogy mit szól ahhoz, hogy az ítészek közül Tóth Andi mindig, minden körülmények között kiáll érte és támogatja.

– tette hozzá viccesen az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.