Kutyájával együtt hajtott kocsijával a Dunába egy férfi: ez okozhatta a tragédiát

Forrás: Police.hu -
halál Duna öngyilkosság rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy napon keresztül feküdt a Dunában egy Opel, benne egy férfi és kutyája holttestével. V. Ferencet rengetegen keresték Bács-Kiskun vármegyében, miután nyoma veszett. Szerettei szerint rosszullét okozhatta a tragédiát. 

V. Ferencet március 25-én látták utoljára Fajszon. Utolsó információk szerint szürke Opel Corsájába látták beszállni németjuhász kutyájával. Miután az ismerősöknek feltűnt, hogy nyoma veszett a férfinak és a kutyájának, azonnal a keresésére indultak.

"Az autójával (szürke Opel Corsa) és a kutyájával (németjuhász) együtt tűnt el. Körülbelül 175 centi magas, 100 kiló körüli, szeme kék, haja tüsire vágva" - írták a férfi szerettei.

Kutyájával együtt hajtott kocsijával a Dunába egy férfi: ez okozhatta a tragédiát Forrás: Police.hu

Mindenki bízott benne, hogy épségben előkerül, azonban a vízirendészet munkatársai megtalálták a Duna egyik környékbeli szakaszán - írja a Ripost.

"Nem tudom, mi lehetett vele, de egyszerűen nem tudom róla elképzelni, hogy ilyet tegyen. Én nem zárnám ki azt sem, hogy véletlenül hajtott bele a vízbe, esetleg még az sem lehetetlen, hogy rosszul lett. Ha előre eltervezte volna ezt a szomorú tettet, akkor miért vitte volna magával a kutyáját?"

- kérdezik az ismerősök, akik azóta sem hitték el, hogy mi történt Ferenccel.

A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, az ügyet közigazgatási eljárás keretei között vizsgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.