Öngyilkos lett egy miskolci házaspár - külön-külön fordultak önmaguk ellen

Forrás: Indafotó/marcipan74 -
öngyilkosság Molnár szikla Miskolc házaspár Lillafüred
Megtalálták azt a miskolci nőt, aki múlt héten szerdán az otthonából fodrászhoz indult, de sosem tért haza. Az iratai nála voltak, de telefont nem vitt magával. Két nappal később a férje öngyilkos lett. Most kiderült, hogy a nő is saját kezével vetett véget az életének.

Vasárnap a saját házában találták holtan a férjet, aki felakasztotta magát. Feleségét azóta keresték: az akkor közzétett felhívás szerint körülbelül 160-170 centiméter magas és 60 kilogramm súlyú hölgyről beszéltek, aki szürke kabátot viselt és egy kis fekete hátizsák volt nála.

Lillafüred, Molnár szikla - illusztráció Forrás: Indafotó/marcipan74

A közösségi médiában is kutattak az eltűnt asszony után és a mentőkutyás Lehoczki László is aktívan bekapcsolódott az eltűnt nő keresésébe.

Kedd délelőtt drón bevetésével folytatták a kutatást a nő után, a Lillafüred felé vezető úton, a Molnár-szikla alatti területen. Nem sokkal a felszállása után a drón meg is találta az asszonyt, aki a rendőrség tájékoztatása szerint férjéhez hasonlóan öngyilkos lett. Az idegenkezűséget mindkét esetben kizárták - írja a Boon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.