Ismert magyar modell ajánlott szexet fogyasztószerért egy köztiszteletben álló nyíregyházi háziorvosnak

modell szex vesztegetés celeb
Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, egy 43 éves budapesti nő ellen folytat büntetőeljárást vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya. Kiderült, hogy egy ismert modellről van szó, akinek lakását már többször is láthattuk a médiában, illetve a közösségi oldalán, így az a rendőség által megosztott videóból egyértelműen felismerhető.

Tegnap délután jelent meg a közlemény a Police.hu oldalon, miszerint egy 43 éves budapesti nő ellen folytatnak büntetőeljárást, mert szexet ajánlott egy köztiszteletben álló nyíregyházi háziorvosnak cserébe egy fogyást elősegítő gyógyszer receptjéért, melyet cukorbetegek kezelésére alkalmaznak. Az orvos élt a lehetőséggel, az aktus megtörtént. Felírta a receptet annak ellenére, hogy a nő nem tartozott az ellátási körzetébe, ráadásul a kért gyógyszer felírására háziorvosként nem volt jogosult. A gyógyszert - normatív támogatott formában - e-receptre felírta, ami 2023. március 7-én a celeb ki is váltott.

Ismert magyar modell ajánlott szexet fogyasztószerért egy köztiszteletben álló nyíregyházi háziorvosnak Forrás: Police.hu

A nyomozók házkutatást tartottak az ismert modell otthonában, ahol lefoglalták a gyógyszereket. Az akcióról egy videó is felkerült a rendőrség honlapjára. A Blikk a lakásról felismerte, ki a szóban forgó ismert hölgy, aki egyébként büszkén számolt be fogyásáról a közösségi oldalain, és rendszeresen oszt meg fotókat magáról. A lap megkereste a modellt, de azt állította, hogy nincs tudomása az ügyről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.