Egy szállodai szobában feldarabolva találtak meg egy népszerű fiatal modellt

dreamstime -
gyilkosság modell mészárlás reklámcég szálloda
A 24 éves Alona Savchenko április 29-én jelentkezett be a bangkoki Key Sathorn-Charoenraj apartmanhotelbe párjával, a 25 éves Jan Jerzy Lagoda-Filippowval. A férfinek van egy reklámügynöksége Londonban, ahol korábban a modellt többször is fotózták különböző munkákhoz.

A pár boldognak tűnt: a szállodai folyosóról készült CCTV felvételeken látható, hogy mosolyogva sétálnak a szobájuk felé.

A biztonsági őrök azonban gyanút fogtak, amikor két héttel később, május 15-én reggel a lengyel férfi egyedül és sietve, a csomagjait maga után húzva hagyta el az épületet.

Lagoda-Filippow távozása után leintett egy taxit, melynek sofőrje, Surachai Sabaibang, miután utasa kiszállt, felhívta a szállodát, hogy tájékoztassa őket, hogy lengyel utasa a Google Fordító segítségével kért tőle segítséget egy holttest feldarabolásához.

Surachai úr hívását követően a szálloda személyzete felment, hogy ellenőrizze a pár 32. emeleti szobáját, ahol megtalálták a fiatal modell feldarabolt testét az ágyon. A nő arcát vér borította, bal kezét pedig csuklónál vágták le. A fejét részben levágták a nyakától a bal válláig egy mély vágással, és a mentők azt is megállapították, hogy szúrt sebet is kapott a mellkasába.

A gyilkosság indítéka eddig ismeretlen. A gyanúsított férfit elfogták, mielőtt Kambodzsába szökhetett volna - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.