Elképesztő! Szarvastetemet evett az erdőben két félmeztelen nő

szarvastetem éjjel meztelen nő videó erdő
Powell River város egyik lakója néhány napja egy szarvastetemre bukkant lovaglás közben. A nagyapja segítségével felszerelt a közelben egy vadkamerát, mert kíváncsi volt, milyen állatok érkeznek majd a tetemre. Ami azonban utána történt, arra még álmában sem gondolt. 

Corinea Stanhope nem akart hinni a fülének, mikor másnap visszament a nagyapjához, aki közölte vele, hogy az éjjel két félmeztelen nő járt a szarvastetemnél. A nő biztos volt benne, hogy a nagyapja csak viccel, de aztán Bob megmutatta neki a vadkamera felvételét.

Éjjel két félmeztelen, fehér ágyékkötőt viselő nő jelent meg a tetemnél, majd mintha valami bizarr rituálét végeztek volna, ettek az elhullott állat húsából - írja a New York Post.

A nővérként dolgozó Corinea azt mondja, szinte biztos benne, hogy a nők parókát viseltek és nagyon reméli, hogy ez csak valami vicc volt, és valaki rossz tréfát akart vele űzni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.