Brad Pitt: "Angelina szándékosan megkárosított anyagilag!"

Brad Pitt Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész ügyvédei azt állítják, hogy a színésznő semmit sem tett közös márkájuk, a Miraval sikeréért, sőt, előre megfontolt szándékkal ártani akart exférjének azzal, hogy eladta a részesedését.

Angelina és Brad még házasságuk előtt vásároltak ún. ellenőrző részesedést a Miraval francia vállalatban, amely birtokot és szőlőültetvényt is magában foglalt Dél-Franciaországban. Emellett vettek egy kastélyt is, a szőlőültetvényt pedig családi vállalkozásként akarták üzemeltetni. Megegyeztek, hogy soha nem adják el részesedéseiket a másik beleegyezése nélkül.

Angelina Jolie és Brad Pitt Forrás: AFP/Leon Neal

A színésznő azonban 2021-ben megszegte ezt a megállapodást, ugyanis továbbadta saját tulajdonjogát a Tenute del Mondónak, egy olyan társaságnak, amelyet a keresetben versenytársként írnak le, hiszen a múltban arra törekedett, hogy átvegye az irányítást a Miraval felett.

– idézte Brad Pitt ügyvédeit a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.