Felkavaró információk derültek ki Treat Williams haláláról: barátja okozhatta a motorbalesetét

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Rachel Luna -
Treat Williams Ryan Koss barát színész halálos baleset
Barátjának nevezte Treat Williams amerikai színészt az a férfi, aki a halálát okozta, de tagadta a felelősségét a Vermont államban júniusban történt közlekedési balesetben.

Ryan Koss - egy ismert színházi fesztivál, a Dorset Theatre Festival egyik vezetője - helyi idő szerint péntek este megjelent közleményében azt írta: jól ismerte a színészt, Dorset összetartó közösségének tagjaként lesújtotta a halála és legmélyebb részvétéről biztosította a családot. Ugyanakkor azt állítja, hogy minden érvényben lévő közlekedési szabályt betartott, az állami hatóságok által felhozott vádakat pedig megalapozatlannak nevezte.

Felkavaró információk derültek ki Treat Williams haláláról: barátja okozhatta a motorbalesetét Forrás: AFP/2019 Getty Images/Rachel Luna

A rendőrség a héten közölte, hogy a vizsgálat megállapítása szerint Ryan Koss június 12-én Dorset városában autójával hirtelen kanyarodott a motorral érkező színész elé, aki tudta elkerülni az ütközést. Treat Williamst válságos állapotban helikopterrel szállították egy New York állambeli kórházba, ahol meghalt.

Ryan Koss-t szeptemberre idézték a bíróságra, ahol vétkes gondatlanság miatt emel vádat ellene a hatóság.

Treat Williams 71 éves volt, színészi pályája során több, mint 120 mozi- és tévéfilmben, valamint sorozatban láthatta a közönség, egyik legismertebb szerepe a Hair című musical filmváltozatában volt, de feltűnt a Sas leszállt, a Volt egyszer egy Amerika című filmekben, és az Everwood című sorozatban is.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.