Katalin hercegnő helyesírási hiba diszlexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges hercegnő egyetemet végzett nagyszerű eredményekkel, de úgy tűnik, valamin azért még van mit csiszolnia: ez pedig a helyesírása.

Biztosan csak figyelmetlenségből hibázott a hercegnő, azonban az nem titok, hogy a családjában nem csak ő küzd olvasási és írási nehézségekkel: öccse, James diszlexiás. Katalin levelei közül eddig egyébként nagyon keveset mutattak be - ez utóbbit is a hercegnő engedélyével tették közzé, akinek valószínűleg nem tűntek fel a bakik. Természetesen ettől a hercegnő nem lesz kevésbé tökéletes, sőt, Katalin egyre emberibbnek tűnik számunkra is.

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!


Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!


Fitnesz a kanapén - tévézés közben is lefogyhatsz!http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110613-fitnesz-a-kanapen-tevezes-kozben-is-lefogyhatsz.htmlMegőrült a valóságshow-sztár! Napi 14 órát edzett!http://www.life.hu/tested-lelked/20110620-heidi-montag-14-orat-edzett-egy-nap.htmlEz a sorozatok sikerének valódi oka!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110613-a-boldogtalansag-miatt-leszunk-sorozatfuggok.htmlRá se ismernél! Éveket öregedett a tinisztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110614-emma-watson-a-vogue-magain-cimlapjan-pozolt.htmlÍgy jelzik a bajt a test energiaközpontjaihttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110613-igy-jelzik-a-bajt-a-test-csakrai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.