öngyilkos George Clooney Sziriana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney gerince a 2005-ös Sziriana című film forgatásán komolyan megsérült, ezért a sztár akkor véget akart vetni az életének.

AFP
AFP

A szívtipró nemrég mesélt nehéz időszakáról a Sun című brit lapnak - elmondta, milyan drasztikus dolgokra gondolt bent a kórházban: "Így egész egyszerűen nem lehet élni" - vallotta George, aki számára az állandó migrénes görcsök olyanok voltak, mint egy stroke. ,,Nem akarok nagy felfordulást. Bemegyek a garázsba, beülök a kocsiba, és beindítom a motort" - mondta magának Clooney, mert képtelen volt elviselni a fájdalmakat. A színész nem adta fel, kitartott, és csak a túlélésre koncentrált.

George élete azóta rendbejött - hónapok óta randizgat az ex-bírkózó Stacy Keiblerrel, és nagyon boldogok együtt. Házasságról még nincs szó, hiszen a színész már többször is beismerte: nem házasodós típus, és legszívesebben agglegény maradna.

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.