Öngyilkos akart lenni a szexi világsztár

2011.11.14. 13:47

George Clooney gerince a 2005-ös Sziriana című film forgatásán komolyan megsérült, ezért a sztár akkor véget akart vetni az életének.

AFP

A szívtipró nemrég mesélt nehéz időszakáról a Sun című brit lapnak - elmondta, milyan drasztikus dolgokra gondolt bent a kórházban: "Így egész egyszerűen nem lehet élni" - vallotta George, aki számára az állandó migrénes görcsök olyanok voltak, mint egy stroke. ,,Nem akarok nagy felfordulást. Bemegyek a garázsba, beülök a kocsiba, és beindítom a motort" - mondta magának Clooney, mert képtelen volt elviselni a fájdalmakat. A színész nem adta fel, kitartott, és csak a túlélésre koncentrált.

George élete azóta rendbejött - hónapok óta randizgat az ex-bírkózó Stacy Keiblerrel, és nagyon boldogok együtt. Házasságról még nincs szó, hiszen a színész már többször is beismerte: nem házasodós típus, és legszívesebben agglegény maradna.

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!

Pánikrohamot kapott az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111111-panikrohamot-kapott-az-xfaktor-sztarja-vastag-csaba.html Ki is valójában Katalin hercegnő?http://www.life.hu/tested-lelked/20111111-ki-is-valojaban-katalin-hercegno.html Így alakultak át a sztárok - diéta előtt és utánhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20111111-igy-alakultak-at-a-sztarok-dieta-elott-es-utan.html Nem vágyik a házasságra a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111110-varkonyi-andrea-szuletesapos-szammisztikai-elemzes.html A rossz étrend a géneket is megváltoztatjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111109-a-rossz-etrend-a-genjeidet-is-megvaltoztatja.html
George ClooneySzirianaöngyilkos