Harry Styles Hayley Roberts színész Knight Rider Taylor Swift Necker Island LifeNight David Hasselhoff Baywatch nyaralás Ronnie Wood Virgin-szigetek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb Demi Moore mutatta meg 50 éves testét a Life.hu olvasóinak, most pedig David Hasselhoff teszi ugyanezt. A hatvanéves tévésztár Sir Richard Branson privát szigetén, Necker Islanden nyaral nyaralt feleségével, Hayley Robertsszel.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy a multimilliárdos Richard Branson magántulajdonában lévő Virgin-szigetek egyikén ejtőzhetnek. Főleg hírességek választják ezeket a méregdrága, privát szigeteket kikapcsolódásuk helyszínéül. Így tett a Baywatch sorozat egykori sztárja, David Hasselhoff és a Rolling Stone-os Ronnie Wood is. Készítettek egy közös képet is, melyet Hasselhoff meg is osztott a Twitteren.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

A Knight Rider és Baywatch című sorozatok főhőse, aki legutóbb igencsak nevetségessé tette magát, látszólag jó egészségnek örvend. A luxusszigetre feleségével, a gyönyörű Hayley Robertsszel érkezett. A hatvanéves sztár éppen egy évvel ezelőtt vette feleségül a nála 18 évvel fiatalabb hölgyet. Hasselhoff nagyon szeretheti a szép nőket, ugyanis a repülőn hét csinos légiutas-kísérő társaságában is készült róla fotó. Reméljük, hogy az ő pihenésük jobban sikerült, mint pár héttel ezelőtt Taylor Swift és Harry Styles vakációja. Ők is a Virgin-szigeteken akartak pár kellemes napot eltölteni, egy csúnya vitát követően azonban szakítás lett a nyaralás vége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.