60 évesen villantott a Baywatch sztárja

2013.01.21. 19:29

Legutóbb Demi Moore mutatta meg 50 éves testét a Life.hu olvasóinak, most pedig David Hasselhoff teszi ugyanezt. A hatvanéves tévésztár Sir Richard Branson privát szigetén, Necker Islanden nyaral nyaralt feleségével, Hayley Robertsszel.

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy a multimilliárdos Richard Branson magántulajdonában lévő Virgin-szigetek egyikén ejtőzhetnek. Főleg hírességek választják ezeket a méregdrága, privát szigeteket kikapcsolódásuk helyszínéül. Így tett a Baywatch sorozat egykori sztárja, David Hasselhoff és a Rolling Stone-os Ronnie Wood is. Készítettek egy közös képet is, melyet Hasselhoff meg is osztott a Twitteren.

Forrás: Twitter

 A Knight Rider és Baywatch című sorozatok főhőse, aki legutóbb igencsak nevetségessé tette magát, látszólag jó egészségnek örvend. A luxusszigetre feleségével, a gyönyörű Hayley Robertsszel érkezett. A hatvanéves sztár éppen egy évvel ezelőtt vette feleségül a nála 18 évvel fiatalabb hölgyet. Hasselhoff nagyon szeretheti a szép nőket, ugyanis a repülőn hét csinos légiutas-kísérő társaságában is készült róla fotó. Reméljük, hogy az ő pihenésük jobban sikerült, mint pár héttel ezelőtt Taylor Swift és Harry Styles vakációja. Ők is a Virgin-szigeteken akartak pár kellemes napot eltölteni, egy csúnya vitát követően azonban szakítás lett a nyaralás vége.

Újabb szereplő távozik a népszerű sorozatbólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130118-tavozik-kondakor-zsofi-szineszno-a-joban-rosszban-cimu-sorozatbol.html Demi Moore 50 éves testet mutatotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20130117-demi-moore-50-evesen-is-bombano-es-falja-a-30as.html A barbadosi mozgó koporsók rejtélyehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130116-barbados-a-kulonleges-mozgo-koporsok-rejtelye.html Másságáról vallott az Argo-akció sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130116-victor-garber-bevallotta-hogy-meleg-es-rainer-andreesennel-el-kapcsolatban.html Megszállta az ördög? Segítünk!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130115-ezoteria-ordoguzes-megszallta-az-ordog-segitunk.html Charlie Sheen máris nagypapa leszhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130115-charlie-sheen-botranyhos-szinesz-nagypapa-lesz.html Fiatal fiúval jár a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20130115-a-joban-rosszban-sorozat-sztarja-legerszki-krisztina-nala-hat-evvel.html
David HasselhoffTaylor SwiftRonnie WoodHarry StylesHayley RobertsNecker IslandVirgin-szigeteknyaralásKnight RiderBaywatchszínészLifeNight