Heti horoszkóp (november 3-9.) – Légy bátor és nyiss az új felé!

2014.11.03. 01:00

A csütörtöki telihold hatását egyik csillagjegy sem ússza meg, ám szerencsére inkább a pozitív dolgokban fog bővelkedni a hét. A Kosok és a Mérlegek új fejezetet nyithatnak, a Bikáknak tálcán nyújtják a megoldást, míg a Rákok és az Oroszlánok szociális érzékenységüket kamatoztathatják. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok a hétre!

 

A hét közepén esedékes telihold hatása napokig érezhető lesz, pozitív energiák vesznek körbe, amelyek cselekvésre inspirálnak. Jól teszed, ha bátor leszel és új dolgokba fogsz. Ez a hét arra alkalmas, hogy lezárd a régi dolgokat és valami teljesen újba vágj bele. Ne félj a különleges, furcsa vagy épp idegen szituációktól. Nyiss egy új fejezetet az életedben, keress inspiráló dolgokat, amelyek segítenek abban, hogy haladj, fejlődj, növekedj - szellemileg, vagy akár anyagilag is. Egy Kosnak bármikor jót tesz a változás, és kifejezetten hasznos, ha eleresztesz pár rossz szokást. Felejtsd el a negatív dolgokat, ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit és hogyan tegyél.

Ha azt remélted, hogy nyugodt napok állnak előtted, s elkerülheted a sok munkát, nagy döntéseket, akkor tudd, hogy felesleges ebbe az álomba ringatnod magad. Tény, hogy kifejezetten jól fogod magad érezni a bőrödben, s képes leszel meglátni mindenben a jót és a tanulnivalót, ráadásul tényleg nem kell különösebben aggódnod semmiért, de az adott pillanat kihívásait azért mindenképpen fogadd el és vállald fel! A sors tálcán kínál számodra néhány egyszerű, de praktikus dolgot, amik sokat segíthetnek neked. Nem másé, hanem a te érdeked az, hogy ezeket a saját javadra felhasználd. Fogadd el bátran, amit kapsz, ne legyenek kételyeid! Hidd el, nem kapnád, ha nem érdemelnéd meg! Érzelmek terén végre megoldást találsz az esetleges problémákra.

A heti égi konstellációk neked kedveznek, szó szerint nem fukarkodnak az áldással, a pozitív élethelyzetekből bőven adódik majd. Előfordulhat kedden és szerdán, hogy egy-két kellemetlen pillanat megingatja a jó kedvedet, ugyanakkor az is biztos, hogy a hét lezárásával összességében a sikerekből és az elégedettségből lesz több. Lesz pár akadály előtted, de mindet le fogod győzni. Főleg szakmai vagy tanulmányi téren érdemes odafigyelned a részletekre, feléd irányuló kérdésekre és kérésekre, s ha nem veszel félvállról semmit, akkor emelt fejjel, sok elismeréssel zárhatod a hetet. Jupiter remek hátszelet ad ahhoz, hogy elérd a céljaidat, ha lehet, inkább a hét második felére időzíts fontos döntéseket, szerződés aláírásokat, megbeszéléseket. Jelentős sikereket könyvelhetsz el, de ezért persze tenned is kell!

Te is és mások is tisztában vannak azzal, hogy mindig is nagy erényed volt a szociális érzékenységed. Az, hogy képes vagy őszintén odafigyelni mások problémáira, meghallgatni az emberek nyűgjeit, sokak szemében jó pont. Ezen a héten is megmutathatod ezt az oldaladat, ha módodban áll, segíts a bajba jutottakon! Érdemes még jobban kinyitnod a szíved kapuját mások előtt. Légy befogadó arra, hogy meghallgass és utat mutass, hogy tanácsot adj és véleményt formálj. Látványosan nő az alkalmazkodó képességed, s azzal, hogy tudsz mosolyogni, örülni, vagy éppen végtelenül megértő lenni, sokak szemében nagyot nősz. Most még az idegeneknek sem mondasz nemet, akár karitatív szolgálatot is hajlandó leszel vállalni. Tudd, hogy a sok jót meg fogják hálálni neked!

A heti konstellációk remek irányba terelnek, kiválóan ösztönöznek, napról napra felturbóznak, új ötletek megvalósítására sarkallnak, sőt, még mások segítése is fontossá válik számodra, különösen kedden és pénteken. Ha el is akadtál mostanság, garantáltan ki tudsz mozdulni a holtpontról, s ráérzel arra, hogy most rengeteget tudsz tenni a saját fejlődésedért, erkölcsi és – nem utolsó sorban - anyagi gyarapodásodért. Ne lazsálj, azzal ráérsz decemberben, most cselekedj, mert remek lehetőségek sora vár rád, melyek által tovább léphetsz, állást változtathatsz, sőt, akár egy költözés lehetősége is felmerül hirtelen. Bármilyen akadály kerüljön most utadba, azt könnyedén átugrod.

Úgy érzed, hogy nem leled a helyed? Még szerencse, hogy ez a fura állapot csak a hét elején nehezíti meg átmenetileg a dolgodat, s a hétfőn és kedden jelentkező szétszórtságot gyorsan magad mögött hagyod, a hét második felében pedig produktív leszel, sokak örömére. Nagy szerencsének számít az, hogy olyan emberekkel tudod körbevenni magad, akik most zokszó nélkül elnézik azt, ha bakizol, vagy épp késlekedsz egy feladattal. Szerdára kisüt fejed felett a nap, és könnyedén letudod az elmaradt tennivalóidat. Óvatosan ugyan, de beérkezik egy-két érdekes lehetőség az életedbe, melyek jó eséllyel leginkább egy saját vállalkozás megalapítása vagy a már meglévő felturbózása felé mutatnak.

Már hétfőn úgy indulsz útnak, hogy nagyon elemedben vagy és ez a hét hátralévő részére is igaz lesz: mindenre nyitott és befogadó leszel. Folyamatosan járnak a gondolataid, már-már zakatol a fejedben mindenféle terv, olyan ötletekkel rukkolsz elő, ami önmagadon kívül a környezetedet is alaposan meglepi. Minden porcikádban érzed, hogy sürgősen változtatni kell azon, ahogy eddig viszonyultál a munkádhoz, a tanuláshoz vagy épp az emberekhez. Az a nagyszerű a következő napokban, hogy külső hatás nélkül tudsz előre haladni, és valami olyan eszmével állsz elő, ami bár sokak ellenérzését kiváltja, de neked garantált sikert hoz, nem is akárhogyan! Ha minden tervednek a végére akarsz járni, akkor igencsak össze kell kapnod magad, és egyetlen nap sem lazsálhatsz!

Életed egy olyan fordulóponthoz érkezhet el, amikor nagy döntést kell hozni. Változtatsz, vagy beragadsz a jelen helyzetedbe? Ki kell mondanod, persze, elsősorban önmagadnak, hogy a fejedet bennhagyod a homokba struccpolitikát folytatva, vagy bátorságot veszel magadon, és belevágsz egy régi álmod megvalósításába. Az égi konstellációk igen erős kettősséget mutatnak egész héten számodra, így teljes mértékben meghagyják neked a lehetőséget arra, hogy mely utat választod: mész vagy maradsz? Tudd, hogy akármelyik útra lépj, abban támogatni fognak. Légy merész, módosíts a szokásaidon, kutass új munka, és új pénzforrás után, nos és persze a Növőhold egészen november 6-ig támogat abban, hogy felrázd a szerelmi életedet.

Ne tagadd le azt, hogy bizony akad pár régóta húzódó, szőnyeg alá sepert ügy, amelynek nagy részét elavultnak hitted. Ám, ezen a héten több is előkerülhet közülük, ami azon túl, hogy alaposan kibillent a lelki egyensúlyból, akár anyagi kiadással, vagy épp bosszankodással is együtt járhat. Minden pillanatban azt tartsd szem előtt, hogy mindez hosszú távon a te érdekedet szolgálja! Könnyen lehet, hogy napokig nem találod majd a helyed, és azon fogsz töprengeni, vajon miért nem rendezted ezeket akkor, amikor sokkal jobbak lettek volna a feltételek? Nyilvánvaló, hogy könnyebb volt kifogást keresni, mint megoldást, de szerda, vagy legkésőbb csütörtök magasságában jön egy jó ötlet, és te hamar el is rendezel mindent.

Az elmúlt hetek elég vegyes eredménnyel zárultak, voltak remek pillanataid, de akadtak olyanok is, amikor viharfelhők gyűltek a fejed fölött. Rengeteg függőben lévő ügyet és problémát kellett megoldanod, de összességében nagyon jól kezelted a különféle helyzeteket. Ez a te érdemed! Kimondható, hogy mások tanulhattak tőled, ha figyeltek rád és követték logikus lépéseidet. Ezen a héten a saját napi feladataidon túl még mások bajára is neked kell gyógyírt találnod, de persze biztosan sikerülni fog. Komoly reményekkel vagy ezzel a héttel kapcsolatban, bízol egy jó hírben, anyagi gyarapodásban, de ezek az örömhírek valószínűleg késlekednek kissé, s csak a jövő héten fognak megörvendeztetni. Ha úgy alakul, hogy le kell mondanod egy számodra fontos dologról, tárgyról, vagy akár egy barátról, ne féld megtenni.

Kiemelkedően fontos napok állnak előtted, ne csukd be a szemed, hanem nagyon is figyelj a körülötted történő dolgokra. Okulhatsz azokból, így nem a saját károdon kell megtanulni bizonyos dolgokat. Tudd, hogy minden égi segítséget megkapsz ahhoz, hogy a mostani vágyaidat, álmaidat beteljesítsd. Ehhez különösen a szerdai és a csütörtöki napok kedveznek majd. Persze, eközben ne feledd, hogy a sült galamb nem repül a szádba, de ha egy picivel magasabb fokozatra kapcsolsz, és konkrét, egyben reális célokat tűzöl ki magad elé, akkor nem csak átszakítod a célszalagokat, hanem komoly elismeréseket fogsz tudni bezsebelni. Erre vágysz, igaz? Akkor cselekedj! Nagyszerű az esély egy előléptetésre, szerződéskötésre, ingatlan eladásra vagy épp annak megvételére, ha hitelre van szükséged, azt is biztos, hogy gyorsan, zökkenőmentesen megkapod.

Ugye nem azt tervezed, hogy ezen a héten lazsálsz, és inkább nemet mondasz a nagy kihívásokra? Tudd, hogy az egy helyben toporgás a legrosszabb döntés és jusson eszedbe, hogy érzékenységed ellenére nagyon is belevaló vagy, aki nagy dolgokat képes véghez vinni, ha épp ahhoz tartja kedve. Ideje hát összekapnod magad! Még november 6-ig növekedésben van a Hold, ilyenkor könnyebb jelen lenni, teljesíteni, sikert elérni. A tétlenkedés és a bizonytalanság fogalmát töröld ki a szótáradból, és buzdítsd cselekvésre önmagad! Ez nem mások feladata, hanem a tiéd! Hidd el, hogy a legjobb ösztönző, te magad vagy!

 

asztrológiaheti horoszkópezotériahoroszkóp