Hétvégi horoszkóp (november 8-9.) – Kerülj önmagaddal harmóniába!

asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén minden adva lesz ahhoz, hogy újra megtaláld az egyensúlyt: nyugalmat, harmóniát és romantikát ígérnek a csillagok. Míg a Nyilasokra és a Szüzekre színesebbnél színesebb programok várnak, addig az Oroszlánokat és a Mérlegeket pihenésre intik az égiek. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Nagyszerű szombat és izgalmas vasárnap következik – hát kell ennél több egy tüzes Kosnak? Meglehet, hogy szombat este vagy vasárnap délelőtt egy kis fennakadás történik családi dolgokkal kapcsolatban, de egy gyors kupaktanáccsal és kifinomult kommunikációval mindent a helyére tudsz tenni. Ha adódik olyan ügy, ami ezen a hétvégén látványosan nem halad előre, azt ne is erőltesd. Fogyóhold van, bizonyos dolgoknak egyszerűen nem kedveznek az égi hatások, ezt jobb tudomásul venni. Legyints egyet, s lépj tovább, csak az energiádat pazarolnád. Vasárnap több kérdés is érkezik hozzád, a válaszra érdemes lesz kérni egy kis időt.

A szombati napon a nyugalom és a családi, baráti programok közepette érdekes lehetőséggel kereshet meg valaki. Akármi legyen a téma, ne utasítsd el! Bátran vágj bele, eszedbe se jusson nemet mondani, hisz amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra! Egy kirándulás? Egy esti bulira szóló meghívás? Vagy egy együttműködés lehetősége? Mindegy, csak ne hagyd ki! Romantikus vasárnapban lehet részed, ha szingli vagy, garantáltan összehoz a sors egy szintén párját kereső személlyel. Ugye, fel vagy készülve rá? A szerelem visszavonhatatlanul ott kering körülötted, s meg is fog találni.

Ha elmaradt feladatokkal akarod tölteni a hétvégét, az nagy hiba lenne. A pihenés ideje ez, szóval vedd komolyan, felejtsd el a kötelezettségeidet és próbálj meg kikapcsolódni! Mindenképpen lebeszélnek a munkáról az égiek, inkább mozgalmasságra és társasági életre buzdítanak. Ez számodra is vonzóbb kell, hogy legyen, nem igaz? Magát a munka szót is töröld ki a fejedből, erre a hétvégére legalábbis mindenképp! Se házi feladatok, se üzleti megbeszélések ne kerüljenek szóba, mert az égi konstellációk most nem kedveznek ehhez. Ha mégis belefogsz ilyen típusú tevékenységbe, teljesen feleslegesen pazarolod az energiádat.

Bár szombat reggel még kissé bizonytalanok a gondolataid, merre menj, mit csinálj, de hidd el, a jó ötlet meg fog érkezni időben. Nem látod, mi különleges és mozgalmas történhetne ezen a hétvégén? Sebaj, úgyis jön egy telefon, vagy valaki bekopogtat, s jó hírekkel lep meg. Örülj mindennek, amit ma a sors tálcán kínál neked. Szervezd meg, hogy kimozdulhass otthonról, távol a komfortzónától. Vasárnap egy nem várt hívásra vagy e-mailre számíthatsz, ami jelentősen befolyásolhatja majd a jövő heted irányát, sikerességét. Olyan pozitív folyamatok indulhatnak el most a tudtod nélkül, amik kedvező anyagi, sőt, erkölcsi kilátásokkal kecsegtetnek, ezért szemfülesnek kell lenned!

Hurrá, elkezdődött a hétvége! Minden, amit terveztél, az létrejöhet, és kedvedet lelheted benne. Itt van két remek hangulatú nap kikapcsolódásra, lazításra, örömforrások felkutatására. Az elmúlt napokban keveset pihentél, de most mindent bepótolhatsz. Ilyenben is régen volt részed, hisz a láblógatás mellett eddig mindig akadt valami otthoni tennivaló. Már nagyon vártad a péntek estét, bele is vetetted magad a társasági életbe? Jobbat nem is tehetnél! Hagyd, hogy áramoljanak körülötted a pozitív energiák. Bárki, aki rád akar tukmálni valamit, vagy éppen önmagát a nyűgjével együtt, annak adj egyértelmű nemleges választ, hisz a dolgos munkahét után megérdemled a testi és lelki kényeztetést!

Nyugalmas és csendes hétvégére vágyakozol? Nos, akkor ezért igen sokat kell tenned, mert a körülmények, valamint az égi hatások semmi ilyesmit nem ígérnek számodra. Fogadd el, hogy épp a vágyaiddal ellentétes dolgok történnek, a sodrás magával ránt, és rengeteg mozgalmasságban, társasági életben, izgalomban lesz részed. Könnyen lehet, hogy egy utazás is kilátásba kerül valaki meghívására, vagy el kell menned valahova, de biztos jól érzed majd magad. Ha van még benned tartalék energia, mindenképpen mondj igent, bárhova is invitálnak! Ismerkedj, hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek.

A fárasztó, de összességében eredményes munkahetet egy remek hangulatú hétvégével tudod folytatni. Megérdemled a pihenést, nyugodtan tedd le a voksodat a semmittevés luxusa mellett! Ha pedig valaki ebből erővel ki akar rángatni, arra bátran mondj nemet. Ha mégis felvállalsz pár feladatot, jó hír, hogy garantáltan hatékony leszel mind az otthoni, mind pedig a családodat érintő teendőkben, viszont, amit célul tűzöl ki, azt teljesítsd is. Elsősorban magadért cselekedj, ne másokat tarts szem előtt. Vasárnap egy ismerősöd beavat valamilyen titkába, s a te tanácsaiddal biztosan ki tud mozdulni a holtpontról.

Az elmúlt hétvégéid jelentős részében inkább az elmaradt dolgokat próbáltad pótolni, hogy ne halmozódjanak fel az otthoni feladatok. E mellett mások lelkivilágát ápoltad, igyekeztél haladni a házimunkával vagy a házkörüli teendőkkel. Ha unod már az egyhangúságot, és szeretnél kimozdulni a megszokások közül, akkor ez a hétvége tökéletesen alkalmas a mozgalmasságra, pár izgalmas program megszervezésére. A válladra rakott terheket gyorsan pakold le, különben nem fogod élvezni a társaságot, a jó hangulatot. Kicsit ráérezhetsz ismét annak az ízére, hogy nem érdemes állandóan másokat fókuszban tartanod saját magad helyett!

Egy igen mozgalmas hétvége áll előtted, az alvást és a lustálkodást napold el, a házimunkák is megvárnak türelmesen. Inkább szemelj ki egy izgalmas programot magadnak, és indulj útnak mihamarabb! Készülj fel minden eshetőségre - sportra, aktivitásra, bulira, kicsapongásra -, mert bármelyiket választod, kiválóan fogod magad érezni! Lelkileg és testileg egyaránt le leszel terhelve, de ez most kifejezetten jót fog tenni neked, mert elfeledteti veled a hétköznapok gondjait, tovaűzi a stresszt. Sokan hívnak majd ide meg oda, de te csak az olyan programokra mondj igent, melyekre nem kényszerből, hanem jókedvvel és örömmel mész.

Kellemes, nyugalmat ígérő hétvége vár rád, minden igényedet kielégítheted, csupán tartsd szem előtt önmagadat mások helyett! Ez most nem az a pillanat, amikor körbe kellene ugrálnod a többieket, helyette a lelkedet és a szellemedet kell fókuszba helyezned. Itt az idő, hogy olyan dolgokat is a helyükre tegyél, amiket jó ideje halogattál, és olyanokat is, amikre egyszerűen nem jutott időd. Amit régebben szőnyeg alá söpörtél, most vedd elő, és keress rá megoldást, ugyanis kompromisszumkész leszel, és másokat is rá tudsz erre venni. Légy hatékony és eredményes otthon, vasárnapra pedig csak a békés semmittevés marad.

Alaposan meglepheted a környezetedet azzal, hogy a lehető legbűbájosabb arcodat mutatod nekik egész hétvégén. Nagyon kedves, odaadó, mindenre kész leszel, örömmel veszed a javaslatokat, tanácsokat, és a kritikákra is meglepően jól reagálsz. Tombol benned az energia, mintha nem is egy fárasztó heten lennél túl, és csak hétfőt mutatna a naptár. Csak nehogy túlpörgesd magad, találd meg az egyensúlyt a feladatok és a pihenés között, hisz az utóbbira neked is szükséged van! Jusson lazításra elegendő idő, nem kell örökké száz százalékon pörögni. A kedvességedet sokan meg fogják hálálni.

Egy nagyszerű energetikájú hétvége áll előtted, vesd bele magad az ismeretlenbe, próbálj ki új és érdekes dolgokat, hagyd magad inspirálni a pillanat által! Sokan megfordulnak majd körülötted, hisz élmény lesz a társaságodban tölteni az időt. Lesz most bőven mindenből, ami vágyaidat és reményeidet kielégítheti. Pihenés, kellemes szórakozás, tánc és eszem-iszom is része lehet a következő két napnak. Azért az otthoni teendőidet se hanyagold, találd meg az arany középutat, hisz senki nem fogja helyetted elvégezni a házimunkát, s a végén úgy feltornyosulhat a tennivaló, hogy akár a jövő heted minden estéjét ezzel így töltheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.