Lángoló szenvedély és megvalósuló vágyak – Szerelmi horoszkóp februárra

asztrológia szerelmi horoszkóp február ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött a szerelmesek ideje! Aki eddig egyedül volt, ebben a hónapban biztosan találkozhat valaki igazán különlegessel, míg a párban élők egy szinttel feljebb léphetnek a kapcsolatukban. Hogy pontosan mi vár rád az érzelmek terén február havában, az kiderül a Life.hu horoszkópjából.

Páros: Vágyaid garantáltan megvalósulnak, mindaz, amit most elterveztek kedveseddel, az rendre megvalósul. Minden nap örömötöket lelitek az együttlétben. Ha még nem kérte meg a kezed – vagy te az övét –, eljött az ideje. Ha gyermekáldásra vágysz, akkor teremtsétek meg a feltételeket!

Páratlan: Hibás döntés az, ha most teljes mértékben a munkának és a tanulásnak akarod szentelni az idődet. Tévúton jársz, mert elmehetsz valaki mellett, aki pedig épp utánad áhítozik. Hagyd magad elcsábítani, szeretni, körberajongani!

Páros: Szenvedélyed látványosan nő, és nem kell visszafognod magad! Partnered benne lesz minden mókában, csak rukkolj elő az ötleteiddel. Ha vad, tüzes, heves, netán kicsit elvetemült szeretnél lenni a hétköznapokban és az ágyban, nyugodtan hozakodj elő azzal.

Páratlan: Január során pártában maradtál? Nem kell aggódni, mert ami késik, nem múlik. Ha jól körbenézel, akkor észreveheted, hogy valaki egy ideje ott lófrál körülötted. Nyisd ki a szemed, mert a havi konstellációk tartós kapcsolatok kialakulásának kedveznek.

Páros: Február első két hetében tele leszel lendülettel, szenvedéllyel, vággyal, de a romantikát sem akarod nélkülözni? Ötvözd az előbbieket, ezt kedvesed is igényelni fogja. Ám vigyázz! 4-e és 7-e között érzékeny és kissé sértődős hangulatba kerülsz, s ha nem vigyázol, összerúghatjátok a port.

Páratlan: Szingliként hajlamos leszel arra, hogy minden férfiban az igazit lásd - bárki akadjon az utadba. Lásd meg időben a fától az erdőt, ne dőlj be a Csipkerózsika-meséknek. Vedd komolyan a randikat, figyeld a másikat, így időben felfedezheted, hogy ki lehet igazi, s ki az, aki biztos nem az.

Páros: Mostanában sokat álmodoztál, ám február a tettek ideje, térj vissza a realitás talajára, így kedvesed is újra teljes erőbedobással tud szeretni. Add meg neki, amire vágyik, így a viszonzás sem marad el. Nincs más feladatod, minthogy az légy, aki vagy!

Páratlan: Nem rekesztheted ki az életedből a szerelmet, különösen nem úgy, hogy a munkának adod át helyette a terepet! Egyszerűen csak álmodd meg vágyaid pasiját, kérd az univerzumtól a megvalósítást, s az égiek nem fognak kibabrálni veled! Küldik, akit kérsz.

Páros: Kételyeid támadhatnak február első napjaiban, ráadásul némi féltékenység is megjelenhet a szívedben, melyet jobb, ha nem rejtesz véka alá! Mondd el neki, mi bánt! Fontos, hogy találd meg az arany középutat a kommunikációd során, így közösen találhattok megoldást a gondokra.

Páratlan: Sok flörtben, sőt, akár egyéjszakás kalandokban is részed lehet, de az igazi valahogy elkerüli a házad táját. Érdekes pillanat lehet, hogy az egyik flörtből nagyszerű üzleti kapcsolat alakulhat ki. A 19-i újhold viszont valódi meglepetéssel szolgálhat, hagyd, hogy megtörténjen!

Páros: Sok közös élményre van szükség ahhoz, hogy mindketten maradéktalanul elégedettek legyetek a kapcsolatotokkal. Lesz részed romantikában, beszélgetésben és persze szexben is bőven. Főleg február 19-e után nő meg benned a vágyakozás, és nem lesz visszautasításban részed!

Páratlan: A szerelem hónapja ez a mostani, az égiek minden lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy élményekben legyen részed, s jó döntést tudj hozni, amikor két remek jelölt közül kell választanod. A nagy Ő nem fog fukarkodni a bókokkal, a tenyerén akar majd hordozni.

Páros: Vénusz és Mars alaposan felkorbácsolják benned a szenvedélyt, nem hagynak neked nyugtot, és szerencsére ezt az izgalmas élményt meg tudod majd osztani kedveseddel is. Hevessé, tüzessé és szenvedélyessé válsz, ami tulajdonképpen nem is rossz!

Páratlan: Vénusz támogat és ösztönöz a társkeresésben, nem hagyja, hogy ismét elteljen egy hónap látványos eredmények nélkül. Ha kell, akkor több alternatívát is az utadba sodor, viszont mérlegelj a választáskor, mire is van szükséged valójában.

Páros: Február első felében annyi energia lesz benned, amit képtelenség csak munka vagy tanulás fronton felhasználni, szükség lesz arra, hogy szenvedélyes légy és kiadd magadból mindazt, ami régóta ott bujkál. Kápráztasd el kedvesedet úgy, hogy rejtett oldaladat mutatod meg neki.

Páratlan: Keresed az igazit? Meg is találod, viszont muszáj lesz a magas lécet egy picit lejjebb engedni. Nem az a kérdés, hogy meg tudsz-e hódítani valakit, hanem az, hogy meg tud-e felelni minden elvárásodnak. Tedd meg azt, amit egyébként nem szoktál: kezdeményezz!

Páros: A tél utolsó hava remekül indul, és a vége is jól alakul. Lehet, hogy kissé egyhangúnak fogod találni a mindennapokat, de gondolj arra, igenis jó az, ha nem tarkítják életedet viták, konfliktusok. Valentin-napon lepd meg kedvesedet egy különleges programmal, biztosan hálás lesz érte!

Páratlan: Februárban felerősödik az igényed arra, hogy tartós partnerre lelj. Sok flört, érzelmes beszélgetés, óvatos érintések kísérik utadat, ne félj gyorsan kimutatni, hogy vonzódsz a másikhoz. Ez lesz a sikered kulcsa, no és persze a teljes őszinteség.

Páros: Szaturnusz arra sarkall, hogy átgondold, mit vársz el önmagadtól és kedvesedtől, s hová szeretnél vele és általa eljutni. Az égi hatások megpróbálnak rávenni arra, hogy tudatosabban építsd szerelmi kapcsolatodat, s ha egyszer valamit kimondtál, akkor tartsd magad ahhoz!

Páratlan: Számos izgalmas impulzus is utolér, nem érdemes ezek ellen hadakozni, viszont könnyen belegabalyodhatsz egy olyan személy hálójába, aki csak játszani szeretne veled. Légy szemfüles, és időben vedd észre, mi a valós és mi nem az. Ne a külsőségek alapján ítélj, ez a titka mindennek!

Páros: Vénusz minden álmodat megvalósítja, ha ki mered mondani, mi a legtitkosabb vágyad. Az áhított romantikázásokat, összebújásokat minden nap megejtheted kedveseddel, biztos nem lesz ellenére. Egy ideje nem sikerült teljes összhangot teremtenetek, de most sikerülni fog.

Páratlan: Eltökéltségedre nagy szükséged lesz, s arra, hogy pontosan meghatározd, kire vágysz valójában. Könnyen belebonyolódhatsz egy olyan kapcsolatba, ahol a kiszemelt kedves nem független, vagy elsőre nem találjátok a közös hangot, így némi türelemre lesz szükség ahhoz, hogy győzedelmeskedj.

Páros: Izgalmas események követik egymást, nem kell félned unalomtól, egyhangúságtól. Rengeteg élménnyel gazdagodsz, sok pozitív gondolatot is útjára indítotok kedveseddel, a közös jövő alapjai igen stabilak. Ha esetleg be is csúszik egy-egy apró vita, az semmin nem változtat.

Páratlan: Rengeteg tennivalód akad, bulik, randik, flörtök, szerencsére bőven jut időd érzelmi életedre. Fontos, hogy ne várakoztasd meg a rád váró jelölteket, s válaszd ki a számodra legmegfelelőbb társat. Olyat keress, aki figyel rád, és minden találkozáskor a tenyerén hordoz.

Szerelmi horoszkóp 2015 - Most pattan ki a mindent elsöprő szerelem szikrája http://www.life.hu/horoszkop/20141209-nagy-szerelmi-horoszkop-2015.html Vajon utolér a végzet, vagy csak vaktában lövöldözik Mars és Vénusz gyermeke, Ámor a nyilával? Hogyan indul a 2015-ös esztendő, milyen tendenciákra számíthatsz, s miként fog végződni? Magány vagy szerelem vár rád? Mit üzennek az égiek szingliknek és elkötelezetteknek? Vajon eléred az áhított célt, s ha igen, hogyan juthatsz el oda a leggyorsabban? Horoszkóp Thinkstock Horoszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld! http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.html Csillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások! Horoszkóp Thinkstock A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakítást http://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.html Némely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül. Horoszkóp Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.