Nagy éves pénzhoroszkóp: így alakul a karriered 2017-ben

2017 asztrológia éves horoszkóp ezotéria pénzhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szaturnusz nem könnyíti meg mindennapjainkat, ám azok, akik beismerik a saját hibáikat, s új útra mernek lépni, nyerni fognak. Merj a jövőbe tekinteni, s hidd el, hogy létezik jobb annál, ami van, még akkor is, ha egyébként jól mennek a dolgaid.

A 2017-es év kezdetét megnehezíthetik a nem látott kiadások, ezek nehéz pillanatokat hozhatnak. Olyasmire kell költened, melyekre nem szívesen adsz ki pénzt, ugyanakkor tisztában voltál ezek lehetőségével, de eddig halogattad az ügyeket. Ekkortájt már nem halogathatod a megoldások keresését. Ugyanakkor kicsit később igen szerencsésnek érezheted magad, hiszen megleled a kiskaput a céljaid eléréséhez, s már a tavasz első napjaira rendeződhet anyagi helyzeted. Ekkor jó hosszú távra tervezni, tartós beruházásokban gondolkodni. Megeshet, hogy nem tudsz minden adósságtól megszabadulni, de legalább tudod, hogyan oldod meg függő ügyeidet. Lehetőleg május előtt ne vágj jelentős ingatlanügyletbe, inkább tartalékolj, szükséged lesz minden pénzre. A nyár lenyugvást hoz, végre költekezhetsz, lakást, autót vásárolhatsz, mindezt nyugodt szívvel. Tedd, ami jólesik.

2016 során nem minden alakult a vártak szerint, volt részed jóban és rosszban, de javadra legyen mondva, álltad a sarat. Számos akadályt le kellett küzdened, így nem csoda, ha kissé megfáradtál. Akadtak olyan napok, amikor már kiutat sem reméltél, ám itt a változás ideje. A 2017-es esztendő sok jóval kecsegtet, ne félj a kudarcoktól, a jó lehetőségekre koncentrálj. Ez az esztendő talán nem hozza meg a végleges megoldásokat függő ügyeiddel kapcsolatban, ugyanakkor megfelelő iránymutatást kapsz, és elindulsz a fejlődés útján. A fény ott lesz az alagút végén, indulj el ennek irányába. Január és február hava sok kiadást hozhat, ugyanakkor a nyár elejére megengedheted magadnak, hogy fellélegezz. Néhány anyagi gondodat ideje lenne felgöngyölíteni, hisz lehet, hogy még tartozol régi barátoknak, ismerősöknek. A kora őszi időszak új vállalkozás indításának, adásvételeknek kedvez. Vágj bele bátran!

Számos váratlan kiadás nehezítheti mindennapjaidat 2017 elején. Ezek legtöbbje kapkodásra késztet, nem is tudod, hová vagy kihez szaladj a megoldásért. Mégis szerencséd lesz, mert Jupiter segítségével fordul a kocka már kora tavaszra, s logikus gondolkodásmóddal, észszerű tervezéssel könnyen kimászhatsz a slamasztikából. Ha akad 2016-ról megmaradt, lezáratlan kölcsönügyleted, akkor ennek kifizetését is időszerű megtervezni. 2017 kifejezetten alkalmas arra, hogy a lehető legtöbb dolgot lezárj. Ne tarts semmit reménytelen ügynek, segítőt is találsz, aki irányt mutat. Ha netán neked tartozik valaki, akkor jó az esélyed arra, hogy időben vissza is kapd. A kora tél kisebb felesleges kiadásokat jelez, amelyeket előzetes tartalékolással jól tudsz kezelni.

Már 2017 elején komoly sikert könyvelhetsz el, s ez közvetlen összefüggésben lesz a munkáddal, hivatásoddal - a pluszbevételek garantáltak. Ezek egyértelmű kapcsolatban lesznek a 2016-os esztendő eredményeivel. Összegezd, miként sikerült elérni a céljaidat, hogy 2017-ben is meg tudd ezt ismételni. A tavaszi időszak kiegyensúlyozottságot jelez, viszont a kora nyár tartogat egy-két kellemetlen helyzetet, kisebb kiadások formájában. A nyár folyamán figyelj oda a szerződéskötésekre, könnyen megtéveszthet valaki. Minden fontos elkötelezettséget előzzön meg valamilyen külső - akár jogi - segítség. Az ősz beálltával az ingatlan- vagy kölcsönügyletek kerülnek előtérbe, légy bátor, lépj ismeretlen útra. A télkezdet idején nagyon jó lehetőségeket kínálhatnak fel neked, melyek hosszú távra mutatnak előre.

2017 első harmadában egy helyben toporogsz, nem, vagy csak alig haladsz előre. Úgy tűnhet, egy ragacsos tészta kellős közepén csücsülsz, miközben minden mozgásban van körülötted. Jó hír, hogy ami eleinte nehezen halad, tavaszra beindul, s az égiek a melegebb időszakban már támogatják terveid megvalósítását. Ami késik, nem múlik, a türelmed és szorgalmad kifizetődik. Június körül jelentős fordulat áll be életedben, sikereid száma megszaporodik, anyagi javaid is gyarapodásnak indulnak, Meglehet, hogy valamely régi befektetésed térül meg, esetleg már elfelejtett adósaid kopogtatnak az ajtódon. Bátran vállalj mellékes munkát. Az ősz nyugalmas, a november kissé problémás lesz anyagi szempontból, viszont jó hír, hogy képes leszel időben meglátni, hol vannak a határaid, min nem érdemes túllépned.

Összességében jól alakul a 2017-es esztendő, nem kell tartanod jelentős kudarctól. Persze koncentrációra szükséged lesz, viszont bátran vághatsz új dolgokba. Vagyonod gyarapításához, pénzügyeid stabilizálásához kell a megfelelő figyelem, de most minden buktatót időben észreveszel. Pár apróbb kiadás az év elején átmenetileg elkedvetleníthet, de minden helyrejön, ha bátran szembenézel az átmeneti gondokkal. Márciustól fokozatosan javulnak a tendenciák, a bevételi oldalon gyarapodás mutatkozik, befektetéseid, régi munkáid végre megtérülnek. A pluszbevételek viszont nem jelenthetik azt, hogy a kiadásokat automatikusan növelheted. Ha lakásvásárláson vagy egyéb, jelentős beruházáson töröd a fejed, akkor szeptember erre a legkedvezőbb hónap.

A 2017-es esztendő sikereihez és javuló anyagi tendenciáihoz alapos átalakításra van szükség - érdemes megválni a régi, hibás berögzöttségektől. Tudd, hogy ki kell lépned a komfortzónádból, különben nem jutsz egyről a kettőre. Felejtsd el a régi szokásokat, kutass fel új pénzforrásokat, használd másképp és más dolgokra a pénzt. Fogadalmak helyett lépj a tettek mezejére. Ideje a vágyakat megvalósítani, és sikert érni el különféle életterületeken - különösen akkor, ha még anyagilag is gyarapodhatsz. Az év első hónapjai nagyon kedvezően alakulnak, váratlanul pluszbevételek állnak a házhoz. Másodállást is vállalhatsz, vagy lecserélheted végleg a régit. Június saját vállalkozás indítására kiválóan alkalmas, tartós befektetésekhez a szeptemberi hónap nyújt segítséget.

Az elmúlt időszak kevés igazán kimagasló sikert hozott neked pénzügyek terén, ezért ideje a gyökeres változásoknak! Legkésőbb nyár elejéig jöhet egy kellemes fordulat, mely a pénztárcád vastagságát is meg fogja növelni. Merd elhinni, hogy a dolgaid jóra fordulnak és biztonságban érezheted magad. Örökség, fizetésemelés, régi befektetések tűnhetnek fel a színen, akkor is, ha ezek egyikét sem várod. Ugyanakkor megtörténhet, hogy rájössz, milyen teljesen felesleges kiadásokra pazaroltál el eddig sok pénzt. Ezek megspórolása is többletbevételnek számít, ezt ne feledd. Ha van tartalékod, kifejezetten ajánlott hosszútávra befektetni, akár ingatlanba vagy részvénybe. Az ősz vége és a tél sokkal kedvezőbb lesz ezeket az ügyeket érintően, - tervezz okosan. Az ősz végétől hosszú távú anyagi stabilizálódás lesz jellemző a Skorpiók életében.

Az év eleje biztosan sok fejtörést fog okozni, hisz akadhatnak olyan kiadások, melyeket nem tudsz hirtelen miből kifizetni. Ugyanakkor gyorsan megtalálod azokat a kapaszkodókat, melyek átsegítenek a gondokon. Fontos, hogy május előtt ne vegyél fel hitelt, és te magad se adj kölcsön senkinek - mindkettő hibás lépés lenne. A megoldás sokkal egyszerűbb, mint gondolod, nem kell messzire menned érte. Nagyobb beruházásba, vásárlásba, lakásfelújításba inkább csak nyáron vagy kora ősszel fogj, előbb rendezd függő ügyeidet. A legtöbb, amit az év első felében tehetsz önmagadért az, hogy tudatosan tartalékolsz, és nem vered magad felesleges kiadásokba. Októbertől szinte napról napra csökkennek a terheid, a gondjaid meg fognak oldódni, de sokkal tervezettebben, okosabban kell előrehaladnod. Ne költekezz túl sokat 2017-ben!

Bármibe fogsz 2017 első negyedévében, a sikered garantált, de a bátorságot magadnak kell összeszedned az első lépés megtételéhez. Fontos, hosszú távra előremutató eredményekkel kecsegtetnek az égiek, minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy ügyeid jó irányt vegyenek. Akármibe is fekteted a pénzedet, vagy éppen az erődet, sikerül mindig a nyertes oldalra állnod.
Május végétől július közepéig fontolj meg minden kiadást, Mars okozhat néhány kellemetlen pillanatot váratlan, vagy épp felesleges kiadások formájában. Ne hagyd magaddal elhitetni, hogy szükséged van még egy turmixgépre vagy új autóra. Légy okos, és a baj nem talál meg. Augusztustól ismét remek döntéseket hozol, s akár nagyobb beruházásba is belefoghatsz. Ekkor érdemes saját vállalkozást beindítani, már meglévő esetén új irányokat felkutatni. A banki és kölcsönügyleteket novemberben és decemberben kerüld el jó messzire.

Egyet teljesen biztosan tudsz, ez pedig az, hogy picivel többet és jobbat szeretnél magadnak sikerekkel és anyagiakkal összefüggésben, mint amennyit 2016-ban a sors felkínált neked. Merj nagyot álmodni, merj óriásit lépni a sikered érdekében. Szerencséd lesz, 2017-ben érkezik a változás, és szinte minden pont úgy, ahogy azt megálmodod. Ennek gyenge előszelét már 2016 utolsó negyedében tapasztalhattad, ennek stabilizálásához hitre, szorgalomra és kitartásra lesz szükséged. Talán nem lesz nagyon látványos a gyarapodásod, de érezni fogod, hogy sok dolog könnyebbé válik számodra 2017 folyamán. A nyár folyamán bátran szórakozz, kapcsolódj ki, és pihend ki a fáradalmaidat. Az ősz végleges stabilitást hoz, de a tartalékolásról se feledkezz meg - ami bejön, nem szabad azonnal elkölteni.

2016 év vége nem könnyű, így a 2017-es esztendő kezdete sem lesz épp remekbe szabott. Talán kicsit túlköltekezel, ami némi böjtölést kíván majd tőled az év elején. Márciusig minden kiadást nehezen fogsz viselni, különösen akkor, ha az váratlanul szakad a nyakadba. Kiváló hír lehet ezek után, hogy a 2017-es év melegebb periódusa sok jót ígér. Sokat tanulhatsz a közelmúlt történéseiből, így a régi hibákat könnyen elkerülheted. Március, vagy legkésőbb április folyamán komoly dologba kezdhetsz, ennek lépéseit alaposan tervezd meg. Lehet szó új vállalkozás indításáról, munkahelyváltásról, de mindenképpen beteljesül néhány régi vágyad. Május folyamán némileg megtorpanhatsz, de épp ez sarkall okos gondolatokra. Lassan járj, s tovább érsz! Ősszel váratlan bevételek gyarapíthatják pénztárcádat, de ez ne járjon együtt azonnali költekezéssel.
Csillagjegyed elárulja, hogyan díszíted a karácsonyfát - Nem hiszed? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141223-horoszkopod-es-csillagjegyed-elarulja-hogyan-diszited-el-a-karacsonyfat.htmlValakiknél már teljes pompájában áll a fa, mások csak december 24-én díszitik fel. Ha még csak most kerülnek elő a gömbök, fénysorok és egyéb díszek, akkor időben vagyunk. Eláruljuk, melyik csillagjegy hogyan díszíti fel a fát. Rád igaz, amit a horoszkópod állít? Kommentben írd meg!HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.