asztrológia általános horoszkóp havi horoszkóp május ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május hava a régóta dédelgetett álmok és vágyak beteljesülését hozhatja el a csillagjegyeknek. Ne légy türelmetlen, ne sürgesd a változást, és ha úgy érzed, bátran kérj segítséget! A Life.hu horoszkópjából kiderül, mire számíthatsz ebben a hónapban.

Kos

Mindaz, amit április folyamán többször is észleltél, miszerint nyughatatlan vagy, tenni akarsz valami fontosat, május havára furcsa módon megszűnik. Ezért légy hálás, mert épp ez jelzi azt, hogy összeállt a fejedben minden, tudod, hová haladsz, mik a céljaid, így újra kiegyensúlyozottság költözik az életedbe. Felüdülsz, sokat mosolyogsz, és jó lesz a társaságodban tartózkodni. A hónap második fele remek lehetőségeket kínál ahhoz, hogy új kapcsolatokat építs, barátokat szerezz, új üzleti kapcsolatokat alakíts ki. Ha problémáid vannak a családoddal, a barátaiddal, esetleg a szerelmeddel, akkor május eleje kiváló alkalmat ad arra, hogy megbeszéld a velük kapcsolatos gondjaidat, és együtt keressetek megoldást rájuk. Váratlan anyagi bevételre is számíthatsz 27-e környékén.

Bika

Sokféle területen várható látványos fellendülés az életedben, ezen belül is az anyagiak kaphatnak elsősorban főszerepet. Nemcsak belülről fakadó igény lesz az, hogy módosíts a körülményeiden, hanem kérés nélkül kapsz külső segítséget, iránymutatást. Emellett a szerelemben és szakmai téren is jól alakulnak az ügyeid, csak lendületesnek kell lenned, nem érdemes a babérjaidon ülnöd. A havi csillagállások pozitív irányú változásokat ígérnek, érdemes meglovagolni minden lehetőséget. Idegenek fognak felbukkanni az életedben, és mindenki jót akar majd neked. Ha új munkakörre, költözésre, anyagi bevételre vagy szerencsés változásokra vársz, most minden a terveid szerint alakulhat! Alkalmazkodj a változó körülményekhez. Hidd el, a sors kegyeltje leszel!

Ikrek

Minden Ikrek szülött előtt örömteli időszak áll. Minden adott lesz a sikerhez, csak mutasd meg, mit tudsz, és milyen képességekkel rendelkezel. Összességében kellemes, könnyed, színes és mozgalmas májusi napok segítik az utadat. Ugyanakkor a pihenés nem ajánlott, ezzel ráérsz a nyáron. Természetesen a sok munka mellett egy kis szórakozás belefér a mindennapokba, ám érdemes a Jupiter remek hátszelét felhasználva szakmai vagy tanulmányi sikerekre, babérokra törni. Törekedj meglévő emberi kapcsolataid javítására, ajánlott a mély és intenzív érzések megélése. Kerüld el messzire azt, hogy másokon akarj uralkodni. A következő hetekben szinte bármit elérhetsz, amit akarsz, ne hagyd, hogy elképzeléseidben bárki is meggátoljon. Régi vágyaid valóra válhatnak.

Rák

Bár megpróbálsz a maximalizmusra törekedni, mégis kissé nehezebben bírod majd a terhelést a következő hetekben. Ez nem is csoda, hiszen áprilisban gyakran erődön felül teljesítettél, nagyon sokat dolgoztál, pluszfeladatokat vállaltál, és önzetlenül segítettél ott, ahol arra szükség volt. Még szerencse, hogy napról napra egyre jobban fogod érezni magad, bárhol találsz örömöt, minden feladatra lesz megoldásod, az élet számos területén nyílik mód ismerkedésre, akár új barátságokra, vagy új szerelemre is lelhetsz. Május 23-a után örömmel fogadsz minden új, téged építő információt: hallgass előadásokat, figyelj az emberekre, így könnyebben megérted és átérzed mások ügyes-bajos dolgait. A segítség, az önkéntes munka öröm lehet számodra.

Oroszlán

Május a te hónapod: minden sikerül, aminek nekifogsz. Egy igen vonzó lehetőség érkezik hozzád, elsőre talán kissé megrémiszt a feladat nagysága, ám tilos a megfutamodás! Elérkezett az idő új vállalkozás beindításához, költözéshez, tanulmányok megkezdéséhez vagy épp jelentkezni egy képzésre, vagy akár vizsgák letételéhez is. Csupán a hónap közepén kell egy-két apróbb nehézségre felkészülni, nézeteltérések, elhamarkodott véleményalkotás okozhat némi fejtörést. Olyan problémák felbukkanására kell számítanod, amelyek látszólag megoldhatatlanok, ám ha nekifutsz, mindet gyorsan lerendezed. Ám mégis szerencsésnek érezheted magad, mert szinte minden problémának könnyedén és gyorsan a végére jársz.

Szűz

A Merkúr és a Vénusz együttes és hathatós támogatásával sok sikert érsz el május havában. A bánat messzire elkerül, és akár új, hosszú távra előremutató emberi kapcsolatok kialakítására is adódik majd mód. Emellett akár egy új, váratlan szerelem is meglephet, még akkor is, ha már elkötelezted magad. Ha nem váltanál, akkor a meglévő kötelék fellángolhat, elmélyülhet, ugyanakkor mindenképpen szép és romantikus hetek várnak rád. Munkádban sikereket érhetsz el, kitartásod végre meghozza a várva várt eredményt. Ha még tanulsz, akkor könnyen szerzed meg a szükséges tudást. Vitás kérdésekben ne a hirtelen indulat vezessen, fontold meg alaposan, kinek mit mondasz, így elkerülheted a felesleges vitákat. Ne feledd: ha lassan jársz, tovább érsz!

Mérleg

Május első fele nem a várakozások szerint alakul, lesz pár akadály, amit le kell küzdened. Te azonban állod a sarat, mindent megoldasz, bár mindebben alkalmanként külső segítségre lehet szükséged. Kissé döcögős lesz az utad 14-éig, amikor alapvetően sokféle körülmény késleltethet munkád elvégzésében. Légy kitartó, mert lassan, ugyanakkor biztosan eljön a te időd, amikor bebizonyíthatod, bármilyen helyzetben kész vagy boldogulni. A hónap fele kifejezetten izgalmas és mozgalmas lesz, kellemes napok állnak előtted. A hónap utolsó napjaira alaposan elfáradsz, ne hajtsd túl magad, és újabb feladatokat se vállalj magadra. Kerüld el tudatosan a konfliktusokat, és utasíts vissza minden támadást, ami a belső békéd ellen irányul!

Skorpió

A Vénusz és a Jupiter felváltva segít téged, hátszelet adnak, lendületbe hoznak, elvisznek a következő útelágazáshoz, és támogatnak abban, hogy merj bátran választani. Akár két út közül a nehezebbet, az ismeretlent, mert most bármit meg tudsz valósítani, csupán a merészség és a kockázatvállalás képességére lesz szükséged. Remek hír lehet, hogy érzelmi életed letisztulhat, helyre teheted a benned búvó kérdéseket, megleled a válaszokat, és a kellemes hatásokat örömmel befogadod. Hivatásod terén azonban akadályokba ütközhetsz az első napokban. Még mindig váratlan, sokszor észszerűtlen konfliktusokba keveredhetsz, ugyanakkor más pozitív hatások miatt sok apró, örömteli pillanatra is számíthatsz.

Nyilas

Ha már elkötelezett kapcsolatban élsz valakivel, mindenképpen ügyelj arra, hogy kommunikálj, mondd el, mi bánt, mitől éreznéd magad jobban a kapcsolatban. Ez bizony a barátságokra, rokoni kötelékekre is vonatkozik. A hónap elején a Hold és a Vénusz többször kellemetlen tréfát űzhet veled, békességre csak 15-e környékén lelsz. Ha még keresed az igazit, a május kevésbé kedvez a tartós kapcsolatok kialakításának. Szerencsére minden kocka fordul egyszer, így a hónap végén újult lendületet kapsz, sok bonyolult ügyet tudsz gyorsan megoldani. Használd remek kommunikációs képességed, mert ekkor már bárkit levehetsz a lábáról, s nemcsak szerelmi, hanem üzleti téren is. Munkáddal összefüggésben hullámvölgyek és hegyek váltakoznak, de ez inspirálón fog rád hatni, így napról napra maximalistább leszel.

Bak

A rég várt változások idejét ígéri május hava, csak tedd a dolgod, s az eredmények sem maradnak el. Akár még valamilyen csodával határos dolog is történhet veled. Adj esélyt mindennek és mindenkinek. Kiemelkedően nagy lehetőség kínálkozik arra, hogy anyagilag rád mosolyogjon a szerencse. Nem kizárt, hogy új munkalehetőség kínálkozik, saját vállalkozást alapíthatsz, amiből jelentős pénzhez juthatsz, vagy egy esetlegesen meglévő hitelt tudsz váratlanul törleszteni. Szerelem terén segítségedre siet a Vénusz, utat mutat az alagút végi fény felé. Ne halogasd meghozni a döntéseket, és minden helyzetben az ösztöneidre hallgass elsősorban, ne mások véleményére. Fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra.

Vízöntő

Május azontúl, hogy szép lesz, örömteli pillanatokat rejt, még a szerelmet is meghozza a magányos Vízöntők számára. Sok változás lehetőségét rejtik a következő hetek, érdemes figyelni a híreket, és megragadva az információkat új utakra lépni, felfedezni, örülni, kérni, adni, és legfőképpen élni. Vízöntőként a hónap középső periódusa kedvez a fontos döntéseknek. Szakmai téren lendületbe jössz, s az, ami a közelmúltban nem jött össze, most sikerrel kecsegtet. Régi feladatok elvégzéséért kaphatsz elismerést, és végre nem félsz kockázatot vállalni, ha úgy adódik. Ha netán vannak elmaradt vizsgáid, mihamarabb teljesítsd őket! Bevállalhatsz egy utazást, költözést, új barátságot létesíthetsz.

Halak

Lendületben vagy, csak az nem sikerül, aminek neki sem kezdesz. Jó kilátások ezek, igaz? Akkor cselekedj, menj, légy egy csapat vezetője, jó ha összedolgozol másokkal, a magányos farkas szerepe most nem jó irány. Már május első napjai kedvezően alakulnak számodra, éppen úgy, ahogyan előre azt eltervezted. A változás szele megérint, május 4-e után érdemes sok változást létrehoznod magad körül. Főleg az eddig megszokott munka- vagy tanulási metódusokat kellene alaposan átgondolni. Ahogy egyre melegebb lesz az idő, úgy érzelmek terén jelentős fordulat jöhet, ami igencsak kedvedre lesz. Ha már elkötelezted magadat, nagy döntések meghozatalára alkalmas időszak ez a hónap. Vagy még keresed a másik feled? Most jöhet a mindent elsöprő igazi!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.