asztrológia tarot ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az égiek elkényeztetnek mindenkit a héten, árulkodó üzenetet küldtek, vagyis a Hold, a Nap és az Uralkodónő lapjainak trióját, ami egyet jelent a remény beteljesülésével és megvalósítással. Nézd meg, mit üzennek még neked!

A Hold, a Nap és az Uralkodónő lapjainak trióját küldték az égiek – s ez bizony jót ígér, a remény beteljesülését, az aktuális feladat megvalósításának lehetőségét, olyasvalamit, ami mindenki vágya. Ez pedig összefoglaló nevén maga a gyarapodás. Aki képes gyarapodni, az fejlődik. Aki fejlődik, az eredményt ér el. Aki eredményt ér el, az eljut oda, ahová tart.

A Hold, a Nap és az Uralkodónő lapjainak trióját küldték az égiek – s ez bizony jót ígér Forrás: Szatmáry Nóra

Az örök váltakozás, az éjjel után mindig jön a nappal. Ahogy a jinnek van egy jang párja, ahogy a fénynek árnyéka, amint a tél ellentéte a nyár. Igen, most is felkel a Nap, felemelkedik a látóhatár legszélén, oly távol, mely nem elérhető ember számára, ám az áldása eléri a Földet.

Meleget, enyhülést, örömöt kínál erre a hétre ez a lapsor, utalva arra, hogy képesek leszünk kezünkben tartani az irányítást.

Kellő figyelemmel és tudatossággal kell uralkodunk a gondolatainkon, tudva azt, hogy a lehető legjobb irányba haladunk ezekben a napokban. Jó dolgokat tűztünk ki magunk elé, s talán a messze távolban már a kifeszített célszalag is feltűnik. Ha eddig nem, hát ezekben a napokban biztosan felleljük a tökéletes, jó irányba vivő utat, melynek végén ott van a fényesség, az eredmény, a siker, mely mindenki számára megadatik. A pozitív végkifejlet garantált.

Ha eddig nem, hát ezekben a napokban biztosan felleljük a tökéletes, jó irányba vivő utat, melynek végén ott van a fényesség Forrás: Shutterstock

Bármire szánd el magadat ezen a héten, tudd, hogy a cselekedeteid minősége és a hozzáállásod milyensége határozza meg a végeredményt. A jó tettek meghozzák a várva várt sikert, olyan formában, mely segít neked fejlődni, szellemileg emelkedni, anyagilag gyarapodni, emberi kapcsolatokban pedig elmélyülni.

Ha érdekel a tarot, itt olvashatsz róla, itt pedig napi tarot üzeneteket kaphatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.