Heti tarot üzenet (február 12-18)

2018.02.13. 09:26

Az égiek elkényeztetnek mindenkit a héten, árulkodó üzenetet küldtek, vagyis a Hold, a Nap és az Uralkodónő lapjainak trióját, ami egyet jelent a remény beteljesülésével és megvalósítással. Nézd meg, mit üzennek még neked!

A Hold, a Nap és az Uralkodónő lapjainak trióját küldték az égiek – s ez bizony jót ígér, a remény beteljesülését, az aktuális feladat megvalósításának lehetőségét, olyasvalamit, ami mindenki vágya. Ez pedig összefoglaló nevén maga a gyarapodás. Aki képes gyarapodni, az fejlődik. Aki fejlődik, az eredményt ér el. Aki eredményt ér el, az eljut oda, ahová tart.

A Hold, a Nap és az Uralkodónő lapjainak trióját küldték az égiek – s ez bizony jót ígérForrás: Szatmáry Nóra

Az örök váltakozás, az éjjel után mindig jön a nappal. Ahogy a jinnek van egy jang párja, ahogy a fénynek árnyéka, amint a tél ellentéte a nyár. Igen, most is felkel a Nap, felemelkedik a látóhatár legszélén, oly távol, mely nem elérhető ember számára, ám az áldása eléri a Földet. Meleget, enyhülést, örömöt kínál erre a hétre ez a lapsor, utalva arra, hogy képesek leszünk kezünkben tartani az irányítást. Kellő figyelemmel és tudatossággal kell uralkodunk a gondolatainkon, tudva azt, hogy a lehető legjobb irányba haladunk ezekben a napokban. Jó dolgokat tűztünk ki magunk elé, s talán a messze távolban már a kifeszített célszalag is feltűnik. Ha eddig nem, hát ezekben a napokban biztosan felleljük a tökéletes, jó irányba vivő utat, melynek végén ott van a fényesség, az eredmény, a siker, mely mindenki számára megadatik. A pozitív végkifejlet garantált.

Ha eddig nem, hát ezekben a napokban biztosan felleljük a tökéletes, jó irányba vivő utat, melynek végén ott van a fényességForrás: Shutterstock

Bármire szánd el magadat ezen a héten, tudd, hogy a cselekedeteid minősége és a hozzáállásod milyensége határozza meg a végeredményt. A jó tettek meghozzák a várva várt sikert, olyan formában, mely segít neked fejlődni, szellemileg emelkedni, anyagilag gyarapodni, emberi kapcsolatokban pedig elmélyülni. 

Ha érdekel a tarot, itt olvashatsz róla, itt pedig napi tarot üzeneteket kaphatsz. 

ezotériaasztrológiatarot