asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A páros Kosok nyugodt, örömteli időszakra számíthatnak, az egyedülállóknak pedig nyitniuk kell a kalandok felé és lehet, hogy megnyerik a főnyereményt. A párban élő ikreknek ajánlott egy őszinte beszélgetéssel kezdeni a hónapot, a páratlanoknak pedig érdemes kitárulkozni, és megérkezhet a szerelem.

Kos

Páros: kapcsolatod sok nyugodt, örömteli pillanatot él meg mostanság, ám ez nem jelenti azt, hogy ülhetsz a babérjaidon. Igenis erőltesd meg magadat egy kicsit, hozz áldozatot a másik félért és a kapcsolatért. Lepd meg kedvesedet apróságokkal, sok-sok szeretettel, figyelemmel.
Páratlan: Sok esélyt kapsz a változásra, a flörtökre, randikra. Akkor is mondj igent ezekre, ha első látásra nem a zsánered jön szembe veled. Ha belefér, akkor akár az egyéjszakás kalandokra is rábólinthatsz, sokat okulhatsz ezekből, s akár megnyerheted a főnyereményt is.

Bika

Páros: március első fele csendesnek ígérkezik, mozgalmasság 12-e környékén és után várható. Ajánlott lendületet és érzelmeket vinni a mindennapokba, így az eredmény tüzes éjszakákban mérhető. Kezdeményezz bátran! A szex legyen most teljesen formabontó a megszokottól.
Páratlan: az idei év eddigi szakasza inkább munkával vagy tanulással telt? Akkor itt az idő a szerelemre, randikra és flörtre. Az asztrológiai újév időszaka kedvező körülményeket teremt számodra, élj a lehetőséggel. Több romantika, magasabb hőfokon égő szenvedély jellemzi napjaidat.

Ikrek

Páros: jó hangulatban kezdődik a tavasz, ám a munka és tanulás mellett ne feledkezz el kedvesedről, hisz a szívügyek épp oly fontosak, mint bármely más téma. Ajánlott egy őszinte beszélgetést kezdeményezni, s mindenki mondja el, mi a vágya, ez sokat segíthet a közös jövőkép formálásában.
Páratlan: már-már zavarni fog, mennyien legyeskednek márciusban körülötted. Többen is jelét adják érdeklődésüknek, hát nyisd ki a szívedet. Hamar horogra akad valaki, ne húzd az időt. Merj kitárulkozni, és a siker is megérkezik egy szerelem formájában.

Rák

Páros: Sok örömteli pillanatban lesz részed, hát ne panaszkodj, ha adódik egy-két feszült helyzet. Összességében jól alakul a tavaszkezdet, megkapod kedvesedtől a figyelmet, valamint a támogatást ahhoz, hogy esetleges problémáitokat jó messzire száműzzétek.
Páratlan: a magány szót töröld ki a fejedből, jár neked az öröm és az elégedettség állapota. Lépj ki a szerelem színpadára, hogy felfigyeljen rád valaki. Nem kell elkötelezned magad hosszú távra, csupán adj esélyt a flörtnek, a randiknak, ezekből pedig jó dolgok alakulhatnak ki.

Oroszlán

Páros: A Vénusz kellő erőt biztosít ahhoz, hogy március folyamán fenn tud tartani kedvesed érdeklődését, mindemellett több szenvedélyt vigyél mindennapjaitokba. Meggyőződhetsz arról, hogy jó úton jársz és arról, hogy szeret téged, hisz olyasmit is megtesz, amit eddig tán sosem.
Páratlan: Randira és flörtre vágysz? Akkor mozdulj ki a komfortzónádból, így lesz mód az ismerkedésre. Márciusban furcsa helyekre jutsz el, érdekes személyek érdeklődnek majd irántad, s rájössz, hogy a külső helyett jóval fontosabbak a belső tulajdonságok.

Szűz

Páros: szívügyeid vágyaidhoz illeszkedve alakulnak, s ez jó hír. Feszült helyzetekre nem, szenvedélyre annál inkább lehet számítani. Adj teret a testiségnek, fedezd fel az ismeretlen oldalát kedvesednek. Adj lehetőséget annak, hogy ismét elmerüljetek egymásban.
Páratlan: Hidd el végre, hogy nem vagy magányra kárhoztatva. Neked is jár a szerelem, csak ki kell nyitnod a szívedet. A változásért neked kell tenned, formáld át az eddigi listádat, s engedj teret fura, szokatlan udvarlóknak, így hamarosan meglepetésben lehet részed.

Mérleg

Páros: mivel nem vagy tüzes jellem, így megleped kedvesedet azzal, hogy márciusban ezt az oldaladat ismerheti meg közelebbről. A szenvedélyt minden nap hazaviszed, mert más formában akarod megélni a szerelmet. Ne futamodj meg, ha flörtölni akarnak veled. Szerelmi háromszög? Kialakulhat...
Páratlan: márciusban zavarba ejtően vonzó leszel, a kisugárzásod mindenkire hat, olyanokra is, akiket régebb óta ismersz. Nehéz lesz ellenállni neked. Alkalmanként egy-egy kaland is része lesz az estéknek, ám, ha elhatározod, hogy megfelelő prédára vadászol, hát tudd, hogy közeledsz a cél felé.

Skorpió

Páros: tenned kell a kapcsolatod egységének és harmóniájának meg-és fenntartásáért. Áldozatot kell hoznod azért, hogy kedvesedet ismét lehengereld. Figyelmét magadra tudod irányítani, hát mutasd meg, hogy bízhat benned! Bár nem könnyű feladat megfelelni az igényeinek, azért próbálkozz.
Páratlan: Némi mozgalmasság és izgalom minden napodba beférkőzik, s te bizony élvezni fogod a felhajtást és figyelmet, ami körbevesz. Vonzó személyek közelednek feléd, adj alkalmat mindenkinek egy randira, flörtre, így fogsz tudni okosan dönteni.

Nyilas

Páros: békés, örömteli időszakot hoz a tavasz első hava, sok kellemes meglepetésben lesz részed. Imádni fogod az egyszerűt, a könnyedet, a szépet, nem vágysz túlzásokra, csak kedvesedre, összebújásra, pár kedves szóra... s talán egy fontos kérdésre. Amit kérsz, azt most megkapod.
Páratlan: a szingliség ideje leáldozott. Dönts az elkötelezettség mellett, amire minden esélyed megadatik most. A tavasszal egyidőben te is kivirágzol, ezt sokan észreveszik. Hagyd, hogy figyeljenek rád, udvaroljanak, elcsábítsanak. Engedj teret a szerelemnek, s ezt nem bánod meg.

Bak

Páros: A Vénusz segíti gondolataid elcsendesítését, vágyaid megértését, így az érzelmek kiegyensúlyozását is. Szeresd nagyon partneredet, hisz tényleg veled van jóban és rosszban egyaránt. Akkor is tiszteld, ha az elmúlt időszak nem feltétlenül volt zökkenőmentes.
Páratlan: a tavasz első szellői megpiszkálják a fantáziádat, s olyan valakiben véled felfedezni életed szerelmét, aki talán már nagyon régóta melletted van, ám a szikra eddig nem pattant ki közöttetek. Nyílj ki, fogadd be a világ felől érkező impulzusokat, ez pedig eredményt hoz...

Vízöntő

Páros: igyekezz türelmes maradni és kitartó lenni – kedvesed megérdemel még egy esélyt, ha a bizalmad megingott mostanában vele kapcsolatban. Ezen folyamatok alapja a jó kommunikáció. Tégy meg mindent a jobb kommunikációért, így azt is ki meritek mondani, amit eddig sosem.
Páratlan: szívügyek terén bonyodalmak adódhatnak, meglehet, hogy egy régi kedves bukkan fel ismét a színen, de te inkább az ismeretlen utat próbáld felfedezni? Jól sejted, hogy nem a múltban kell keresned a szerelmet. Az ismeretlen tár eléd olyan utat, melyet jó lesz bejárni.

Halak

Páros: furcsa, egyben mégis különleges érzelmek telíthetnek el márciusban, eleinte talán kicsit meg is rémiszt az, mennyire erőteljes köztetek a vonzódás. A tavaszkezdet ne kétséget, hanem magabiztosságot hozzon életedbe! Vedd észre, hogy minden rendben van! A féltékenykedést kerüld el.
Páratlan: Az év eddigi szakaszában jóval több energiát fektettél a munkádba, mint a szívügyeid rendezésébe. Amennyiben ezen nem módosítasz, akkor a boldogság elkerüli házad táját. Járj el új helyekre, próbáld ki a vakrandi lehetőségét, kalandozz kicsit, ismerkedj, flörtölj – másképp, mint eddig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.