Hétvégi horoszkóp (július 14-15.)

2018.07.12. 20:36

A Kosokat meglepő, fura, vagy éppen banális élethelyzetekbe sodorhatja a sors, de élvezni fogják, hogy történik valami. A Mérlegekkel szintén meglepő dolgok történhetnek, a Skorpiók számára pedig garantált a szerencse ezen a két napon. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos
Meglepő, fura, vagy épp banális élethelyzetekbe sodorhat a sors ezen a hétvégén, ugyanakkor élvezni fogod, hogy végre történik valami izgalmas és különleges veled és körülötted. Érdekes és egyben értékes ötleteidet most biztos, hogy mások is nagyra értékelik, olyanokkal beszélhetsz, akik segítik megvalósítani álmaidat. Javallott időt és energiát fektetni abba, hogy másokkal közösen nagy dolgokat alkoss. Merkúr javítja a kommunikációt, a Jupiter segít, hogy megtaláld az összhangot másokkal, ez pedig garantáltan fejlődést hozhat számodra!
Bika
Kedvet kaphatsz az olvasáshoz, színházhoz, művelődéshez, tanuláshoz, szellemi tudásod bővítéséhez? Lehet ez egy továbbképzés, kétnapos tanfolyam, bármilyen fejtágításhoz kiváló ez a hétvége. Szeretnél fejlődni, a tudásodat gyarapítani, ezáltal pedig új kapukat nyithatsz meg új lehetőségek felkutatása céljából. Remek időpontot választasz, ha ezen a hétvégén döntesz ilyen témákról, hisz most mindent gyorsabban fogsz fel és fogadsz be. Bármit értelmezel és hasznot csiholsz a megszerzett ismeretekből. Akármit tanulj, az hamar megtérül számodra.
Ikrek
Az égi állások kizárólag jó lehetőségekkel és kellemes helyzetekkel kecsegtetnek, úgyhogy mindent bele, tégy valami olyat, ami kiemel téged a tömegből. Ne félj felfedező útra indulni, s akár elismertséget is hozhat a számodra, ha megmutatod, van új a Nap alatt. Ha még keresed az igazit, akkor nagy eséllyel végre meghódíthatod kiszemeltedet, és ehhez most erőlködnöd sem kell. Mutasd meg a bájaidat! A sors kegyes lesz hozzád, megkönnyíti a dolgodat, amit meg kell tenned, tedd meg bátran! Ha viszont már elkötelezted magad, találj ki új praktikákat a kapcsolat felturbózásához.
Rák
Az elmúlt időszak kitartó és szorgalmas munkája, kreatív ötletei és ez ezekhez kapcsolódó elszántság meghozta eredményét, ezért a hétvégédet teljes szabadságban töltheted, mindenféle kötelezettség nélkül. Anyagi ügyekkel összefüggésben is érkezhet egy meglepően örömteli hír, az égiek pozitív változásokat jeleznek. Amennyiben fontos és tényleges elhatározáson töröd a fejedet, lényeges döntésre jutsz. A hétvégén akár egy kis luxust is megengedhetsz magadnak! Költekezz bátran, de ne meggondolatlanul és korlátlanul!
Oroszlán
Gyümölcsöző, több szempontból is hasznos és hosszú távra lehetőségeket kínáló emberi kapcsolatok építésére adódik mód ezen a hétvégén. Bármilyen terv megvalósítására alkalmas ez a hétvége. Ismerkedj bátran, engedd szabadjára a fantáziádat, keresd a módját annak, hogy idegenekkel elegyedhess szóba. Hallgasd meg mások gondolatait, s te is oszd meg velük a véleményedet. Azok a kötelékek, amelyek most szöknek szárba, mindenképpen alátámaszthatják és elősegítik hosszú távú terveidet, álmaid megvalósítását.
Szűz
A hétvége eseménysorozata sok gondolatot elindít benned, gyakorlatilag elkerülhetetlen, hogy valami új dologba kezdj. Próbáld ki magadat ismeretlen területen és hívd magaddal szeretteidet is. Megtörténhet, hogy eleinte nem feltétlenül pozitív hatásúnak fogod ezeket a helyzeteket látni vagy érezni. Ám, ha reális maradsz, s több oldalról közelíted meg a dolgokat, hamar rájössz, hogy itt most minden a te eredményeidet, sikeredet, szellemi fejlődésedet támogatja. A sors mindig jó irányba sodor téged! Vasárnap összefuthatsz egy régi kedves ismerőssel, aki lendületével sokat segíthet a döntéseidben.
Mérleg
Ezen a hétvégén meglepő dolgok történhetnek veled és körülötted. Lehetnek ezek érdekes, alkalmanként akár fura, életidegen helyzetek is, a lényeg, hogy a bajt ne keresd, hagyd megtörténni a különféle eseményeket, mert mindenből okulhatsz. A Mars úgy alakítja a dolgokat, hogy akár egy kis hatalmi játékhoz is kedvet kaphatsz. Ennek során bizonyítási vágy él benned, megmutatnád, ki az úr a háznál, vagy épp a baráti társaságban. Emellett valamilyen új feladat kerül a felszínre, egy olyan végcéllal, melynek nehéz ellenállni. Csak egy dolog mellett tedd le a voksodat, de azt csináld úgy istenigazából.
Skorpió
Ezen a hétvégén a lépéseidet és cselekedeteidet a Jupiter kíséri, így a szerencse garantált. Talán nem nyersz a lottón, de szárba szökkenhet egy új barátság, megbékélhetnek körülötted az emberek vagy a barátok, s szinte mindenki kedves és megértő lesz veled. Sokan lenyűgözve hallgatják okos gondolataidat, praktikus ötleteidet, és kérik remek iránymutatásaidat. Minden a legjobb úton halad új céljaid felé, akadályoknak most nyomuk sincsen! Oszd meg eredményeidet azokkal, akik eljuttattak idáig, hisz ők is részesei voltak a sikernek.
Nyilas
Ezen a hétvégén tele vagy energiával, tenni vágyással és szívesen segítesz másoknak. Régen láthatott ilyen jókedvűnek a környezeted, hát tetézd mindezt mosollyal. Keresed a kihívásokat, és mindenképpen elvágyódsz otthonról. Érdemes elcsábítani a családot, vagy meghívni a barátokat bulira, kerti partira, biztosan minden jól alakul, az esetleges régi viták is végre rendezhetők békésen! Két igazán vidám napa követi egymást, de mindenképpen neked kell kezdeményezned, programötletekkel előrukkolnod.
Bak
Ezen a hétvégén elemedben leszel, emelkedett a hangulatod, és minden apró és nagy dolognak tudsz majd örülni. Olyannyira, hogy elegendő lehet egy apró változás, egy váratlan telefonhívás is a mosolyhoz. Még téged is meglep, hogy egészen más színben láthatod a világot, jobb kedvre derülsz, öröm lesz a társaságodban lenni! Vasárnap reggel viszont valami botorságon felhúzhatod magadat, de ami a legfontosabb, hogy ne a szeretteiden vezesd le a haragodat, még akkor se, ha esetleg részük volt benne. Keress gyorsan olyan programokat, melyek által felhőtlen lehet a hangulatod.
Vízöntő
Ezt a két napot összességében harmonikus hangulat öleli körbe, így igen kellemes érzések lesznek benned, bármibe kezdesz, azt szeretettel és odaadással leszel képes csinálni, még a kicsiből is tudsz nagyot alkotni. Tudod jól, hogy hálás lehetsz a sorsnak, mert minden a helyére került, nem hiányzik semmi, ráadásul egy minden szempontból hozzád illő emberrel is összehozhat a sors – aki lehet szerelem vagy barát is. Az teljesen mindegy, hogy milyen szerepet tölt be majd mindennapjaidban, a lényeg, hogy olyan dolgokat és érzéseket kapsz tőle, melyekért érdemes élni!
Halak
A sok rutin és az elmúlt napokat jellemző monotonitás eléggé kedvedet szeghette, ezért a szabadnapokon máshová helyezd a fókuszt. Ideje a változások beinvitálásának, új helyek felfedezésének. Csakis előre nézz, egy aktuális célodért törekedj, a hátrálást felejtsd el! Izgalmas lehet egy tánc- vagy egy hétvégi gyorstalpaló tanfolyam is - a témakör, a helyszín teljesen mindegy! Vesd bele magadat az ismeretlenbe, megéri. Akár a szüleid is örülni fognak annak, ha energetizálod magadat és gondolataidat, s nem utolsó sorban besegítesz nekik valamilyen feladat megoldásában.
hétvégi horoszkópezotériaasztrológia