Hétvégi horoszkóp (augusztus 24-25.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák nyugodtan átadhatják magukat a hétvége pozitív hangulatának, élvezzék ki a nyarat, amíg lehet. A Szüzeknek sok olyan tennivalóra jut majd idejük, amit lényegesnek tartanak. A Mérlegek hétvégéjében pedig lesz mozgalmasság, ritmus, és izgalom egyaránt. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Feltétlenül mozdulj ki a négy fal közül ezen a hétvégén! Legyen mellékes az, ki tart veled, és ki nem, a lényeg, hogy ereszd el magadat, s akár egy kis féktelenséget is megengedhetsz! Űzd messzire a megszokott dolgokat, ne tápláld magadat negatív gondolatokkal, csak a vidámságnak és az örömöknek élj. Kihagyhatatlan kellékei ennek a hétvégének a mozgalmas és zajos események, mulatságok és a kedves emberekben bővelkedő társaságok. Ne keress kifogást a bulira, a barátaiddal való találkozásra, jót fog tenni neked! Ez a hétvége életre szóló emlékekkel kecsegtet.

Bika

Ne félj hátat fordítani a mókuskeréknek! Add át magadat a hétvége pozitív hangulatának. A kedélyállapotod jó, hát élvezd a nyarat, ameddig még tart! Az energiatartalékaidat elhasználtad a hét dolgos részén, így a szórakozás és az aktív kikapcsolódások mellett pihenj is! Lehet ez aktív és passzív, találd meg az arany középutat! Jó hír számodra, hogy senki nem akar majd céljaid elérésében meggátolni, sőt szeretteid támogatnak abban, amit tervként vagy programként tűzöl ki magad elé. Jót fog tenni, ha emberekkel találkozol, de a láblógatásról se feledkezz meg.

Ikrek

Már nagyon készülsz egy őszinte vallomásra? Ám eddig sem az idő, sem a helyszín nem volt megfelelő ehhez? Sebaj! Tudod, hogy ami késik, az még nem múlik! A körülmények adottak ahhoz, hogy ezen a hétvégén elmondd, ami összegyűlt benned. Semmilyen probléma rendezését nem érdemes tovább halogatni! Fogyó hold idején könnyű rálelni a közös hullámhosszra. Épp ezért mindazt, ami zűrös, problémás, kellemetlen vagy épp bonyolult, azt ideje rendbe tenni, hogy a lelked is megnyugodhasson. A kommunikációd legyen tervezett és tiszta, hogy senki ne érthessen félre!

Rák

Hátad mögött tudhatod a leterhelő napokat, a mindennapok bonyodalmait, a leterheltséget, a nyűgöket, s végül magadévá teheted ennek a csodás hétvégének a remek energiáit. Sok érdekes és izgalmas történésben lesz részed, hát hagyd magadat sodortatni az árral. Hidd el, nem fogod megbánni, ha ismeretlen terepre tévedsz, s új dolgokat próbálsz ki. Foglalkozz a magánéleteddel, s legfőképpen azokkal az emberekkel, akiket őszintén szeretsz, de nem jutott rájuk annyi idő mostanság, mint amennyit szerettél volna. Átmenetileg felejtsd el a kötelezettségeidet!

Oroszlán

A hétvégi programjaid között nem szerepelhet a munka! Lehetőleg az otthoni teendőket se mostanra időzítsd – ráérnek! Kizárólag a pihenésé, a kikapcsolódásé legyen a főszerep. Ne keress kifogást, szükséged van arra, hogy kimozdulj a megszokott környezetedből! Talán vannak függőben lévő ügyeid, de akkor is told el őket a jövő hétre, nem ezen a hétvégén fogod megtalálni a megoldókulcsokat. Ha tartalmas pihenést keresel, akkor kerüld el a zajos és túlzsúfolt helyeket. Legyen ez a két nap a csendes visszavonulás időszaka, amikor jut idő a gondolkodásra, a következő hetek terveinek átgondolására.

Szűz

Ez a hétvége kedved szerint telik, mert sok olyan ügyre és tennivalóra jut időd, amit lényegesnek tartasz. Semmit nem kell megkérdőjelezni, esetleg elhalasztani, csupán egyetlen lényeges tényező van: mindig egy dologra fókuszálj! Ha erre képes leszel, sok sikert és elismerést zsebelhetsz be. A mély és őszinte beszélgetések, emellett az emberi kapcsolatok ápolása központi helyre fognak kerülni. Az elmúlt időszak bonyodalmainak és pozitív eredményeinek analizálásához kérd olyan emberek segítségét, akik ki merik mondani azt, mit tettél jól, vagy épp hol hibáztál. Lesz időd és kedved eltűnődni mindenféle ügyes-bajos dolgon.

Mérleg

Újdonságra vágysz, valamilyen szokásostól teljesen eltérő élményre? Egy különleges hétvégét tervezel magadnak? Akadály nincs, sőt támogatókra találsz, ha kimondod hangosan, mire vágysz. Úgy kívánod eltölteni ezt a két napot, hogy abban legyen mozgalmasság, ritmus, és izgalom egyaránt? Meglesz! A lényeg, hogy szervezd magad az összes programot, emellett ne hagyd, hogy azokról bárki lebeszéljen. Tedd azt, ami jólesik, ott és azokkal, akikkel szívesen töltenéd az idődet! Olyan emberekkel légy együtt, akik örömöt adnak és mosolyra fakasztanak, nem pedig elszívják az energiáidat.

Skorpió

Élményekben bővelkedik ez a hétvége, hozd ki belőle a maximumot, tégy olyat, amit még soha! Energiából és jókedvből nem lesz hiány, pörgesd fel magadat! Mozdulj ki otthonod szűkre szabott falai közül, mert az izgalom házon kívül vár! Ne fogod vissza magadat semmilyen téren, légy egy kicsit bolond, s ha kell, lépj át határokat, mert szükséged van újdonságra. Ez a hétvége a bulin és a szórakozáson túl arra is kiváló lehetőséget kínál, hogy tárgyalóasztalhoz ültesd a családodat, és meggyőzd őket valamiről, ami lényeges számodra. A meggyőzőképességed nagyszerű lesz!

Nyilas

Nyisd ki a szemedet, hegyezd a füledet, aztán csapj le a kínálkozó lehetőségekre – adódik ilyenből több is ezen a hétvégén. Egy titkos vágyad végre megvalósulhat, épp úgy, ahogy az számodra a lehető legkedvezőbb! Tökéletes ez a két nap arra, hogy a kezedbe vedd életed irányítását, akár egy ismeretlen terep felkutatásával. Tégy önmagadért valami fontosat, más emberek igényeit előzzék meg a sajátjaid. Néha igenis kell egy kis önzőség, mert csak ez által valósíthatod meg a legtitkosabb vágyaidat. Tégy meg mindent a sikerért, és természetesen ne hagyd, hogy bárki keresztülhúzza a számításaidat!

Bak

Minden bizonnyal nagyszabású terveid vannak a hétvégére, ám a sok remek program mellett feltétlenül figyelj az egészségi állapotodra! A Hold most okozhat némi galibát, és egy kissé talán le is gyengíthet, esetleg elkedvetleníthet. Könnyen megtörténhet, hogy emésztési zavarok, hasi fájdalmak vagy fejfájás jelentkezik nálad, viszont ezeket igen könnyen megakadályozhatod, amennyiben eleve figyelsz arra, mit viszel be a szervezetedbe, mennyit, és milyen minőségben, no és hogy alszol-e eleget. Egyensúlyozd ki a lelked és a tested. Tisztítótea és alapos alvás - sokat segíthetnek!

Vízöntő

Ugye te is kedveled azt, ha kényeztetnek, és figyelnek rád? Nos, akkor ezen a hétvégén minden kedved szerint alakul, mert megkapod, amire vágysz. Sok olyan ember vesz majd körbe, akik szívesen lesik a kívánságaidat, és teljesítik is őket. Könnyen megeshet, hogy lesz egy konkrét személy, aki mindent meg fog tenni azért, hogy jól érezd magad a társaságában, azaz felfigyelj rá. Általa és a kellemes hétvégi programok segítségével feltöltődsz, és pár új ötlet is megfogalmazódik benned. Ugyanakkor lényeges momentum lesz, hogy ne csak elvárd, hogy szeressenek, hanem ez működjék fordítva is.

Halak

Ha tartalmas, szórakoztató bulira és különleges élményekre vágysz, akkor most kell cselekedned, hisz vészesen közeleg a nyár vége. Talán más nyári hétvége esetén a pihenés jelentősebb szerepet kapna, mint most, ám mérlegelj! Légy bátor és engedd szabadon a vágyaidat, csináld azt, ami neked jó! Bontakoztasd ki a kreativitásodat, javasolj te közös programot! Az otthonoddal leghamarabb vasárnap délután vagy este foglalkozz, addig önmagadat tartsd fókuszban. Itt az ideje, hogy kitalálj valami újat, s hagyd magad sodortatni az árral!
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.