asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok hete sokkal eredményesebben alakul, mint ahogy azt remélték, az Oroszlánok pedig akkor teszik jól, ha élvezik az életet, elfogadják a meghívásokat, és nem ücsörögnek otthon. A Skorpiókat remek égi hatások támogatják a fejlődésükben és az előrehaladásukban. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ez a hét meglepően jól alakul, eredményesebben, mint azt reméled. Szakmai téren nagyot léphetsz előre, sőt, alkalmad adódhat a fejlődésre. A tanulást se told háttérbe, akár egy tanfolyam vagy egy továbbképzés kapuja is megnyílhat előtted. Sokat fejlődhetsz, s bezsebelheted az elmúlt időszakban elmaradt dicséreteket. A sok munka mellett ne feledd, hogy a családod vagy a kedvesed támogatása nélkül nem jutottál volna elég magasra. Épp ezért szentelj időt a magánéleted harmonikusabbá tételére is. Most megtapasztalhatod, milyen jól esik szeretteidnek a figyelmed és az odaadásod. Mindig van segítséged, ha szükséged lenne iránymutatásra, szeretteidhez fordulhatsz. A hét második felében szükséged lehet mások segítő ötleteire, tapasztalt emberek javaslataira, így fogadd el a külső segítségét!

Bika

Vegyes hatások jellemzik ezt a hetet, néha a pokolba kívánsz mindent, ám tudod, hogy mindennek oka van. Hidd el, hogy alkalmanként a legbonyolultabb vagy épp kellemetlen dolgokból alakulnak ki a legkiemelkedőbb eredmények. Akad ezekben a napokban nehézkes, leterhelő, aztán pedig mosolyra fakasztó helyzet egyaránt. Semminek ne szabj gátat, semmire ne mondj nemet! Élj meg mindent, legfőképpen azért, mert a csütörtöki vagy a pénteki nap egy olyan megkeresést hozhat, amitől leesik az állad. A téma megmozgatja a fantáziádat, és lehet, hogy elsőre nagy falatnak tűnik neked a feladat, de vállald fel és tanulj abból! Érdemes megfontolni mindent, mert hosszútávon jelentős sikert hozhat neked. Kérd ki környezeted véleményét.

Ikrek

Elkerülhetetlen lesz, hogy minden jelentős és kényes kérdést megválaszolj a hét első felében. Ne keress kibúvót, érdemes a függő ügyeknek utánajárni. Olyan dolgok kerülnek terítékre, melyeket messziről elkerülsz, - ennek oka teljesen mellékes. Könnyen téma lehet a becsületesség, az őszinteség, a figyelem, mások tisztelete és elismerése. Ha egyenes válaszokat adsz a neked szegezett kérdésekre, annak megfelelően, ahogy legbelül azt jónak érzed, akkor nyert ügyed van! Emellett egy régóta halogatott téma sem tűr további halasztást, meg kell oldanod, hogy tovább tudj lépni, így fejlődhetsz, s lezárhatod a múltat. Csakis előre nézhetsz, a hátrafelé tendálás nem hoz jót! Vegyél erőt magadon, légy bátor, és ugorj bele az ismeretlenbe.

Rák

Kiemelkedő, pozitív energiákkal teli napok követik egymást, panaszra nem lehet okod! Legfeljebb egyetlen okból morgolódhatsz egy kicsit, méghozzá azért, mert tele leszel tennivalókkal, kihívásokkal, és pihenésre aligha jut mód. A múlt hét sem volt könnyed, de ez a mostani talán az év legmozgalmasabbja lesz. Minden életterületen azt hozza, amire vágysz – hát merj nagyot álmodni. Az eszed vág, mint a borotva, feltalálod magadat mindenféle körülmények között, új ötletekkel leped meg környezetedet. Ne halogass semmit, csak tedd a dolgodat. Szakmai téren, tanulmányaid vagy otthonod területén könnyen kamatoztathatod a képességeidet, s sikerre vihetsz régi és új terveket.

Oroszlán

A hét eleje döcög és sehogy sem akar kedved szerint alakulni. Úgy tűnhet, bármihez nyúlsz, az nem halad egy tapodtat sem. Légy türelmes és kitartó. Ahogy közeleg a csütörtöki nap, lassan minden könnyebbé válik. A hétvégéd már remek hangulatban zajlik, ugyanakkor addig se kívánd azt, hogy bárcsak hétvége lenne már, ugyanis minden kellemetlen tapasztalattal több lehetsz. Tarts ki, szépen rendeződik minden, sokkal jobb lesz a hangulatod, sőt, még te fogsz felvidítani másokat. Örömteli, emellett mozgalmas és izgalmas hétvége vár rád. Élvezd az életet, fogadd el a meghívásokat, ne ücsörögj otthon! Barátkozz, ismerkedj, menj múzeumba, a kultúra és a művészetek iránt látványosan megnő az igényed. Egy kellemes családi esemény tovább fokozhatja a kellemes hangulatot.

Szűz

Egészen szerdáig úgy tűnhet, bizonyos feladatok jóval több erőfeszítést kívánnak tőled, mint bármikor máskor. Egyszerűen több idő, több energia, több ügyintézés vár rád, s nem lesz ínyedre a dolog. Ám tekints erre lehetőségként: érdekes tapasztalatokat gyűjthetsz, új dolgot tanulhatsz. Összességében nem lesz túl kedvező a heti bolygóállás, ugyanakkor komoly aggodalomra azért nincs ok. Alaposabbnak és körültekintőbbnek kell lenned a különféle élethelyzetekben. Szűzként is tudsz néha szeleburdi lenni, de a most következő napokban ez nem megengedhető! Sok kérés és ajánlat kerül terítékre, ám lényeges lesz, hogy ne mondj elhamarkodottan igent vagy nemet semmire! Alaposan fontold meg a döntéseidet, sőt, inkább aludj rájuk egyet.

Mérleg

Ezen a héten gyakran gyötörnek majd kétségek, többször elbizonytalanodsz, s felteszed magadnak azt a kérdést, hogy belevágj-e egy már meglehetősen unalmas, számodra leginkább csak kényszerűségből végzett tennivalóba. Gondold át, szükséges-e mindig ugyanazt csinálnod - vagy ideje a váltásnak? Végre a Szaturnusz és a Mars együttes erővel döntésre kényszerít, ám ez a fajta kényszer nem fog végül fájni. Könnyen ráérzel arra, hogy ideje továbblépni, s néhány dolgot alaposan átalakítani magad körül. Jó helyen vagy? Akarod-e azt továbbra is csinálni, amivel pillanatnyilag foglalkozol? Ha van kapcsolatod, minden rendben van vele? Ha megérett benned az igény változtatások eszközlésére, akkor ezen a héten fantasztikus esélyt kapsz a továbblépésre.

Skorpió

Remek égi hatások támogatják azt, hogy fejlődhess és előre haladj. Sok apró praktikát tudsz kipróbálni, s minden gyújt egy kis fényt, ami segíti a tisztánlátásodat. Ha valamivel kapcsolatban teljes sötétségben tapogatódzol, most megkapod a válaszokat. Számos dologgal összefüggésben megérted a lényeget, a miérteket, látni fogod, mi és miért történik. Komoly áttörést érhetsz el, s ha eddig hagytad, hogy mások beleszóljanak az életedbe, akkor ennek szabj most gátat. Ragadd magadhoz a kezdeményezést, és sokan biztatnak és támogatnak majd céljaid elérésében. Az égiek nem fukarkodnak a jóval, csak kívánnod kell, s biztosan teljesíti néhány vágyadat! Nagyszerű lehetőségek kínálkoznak tálcán, rajtad múlik, mit veszel el ezekből!

Nyilas

A hét eleje döcögősen indul, kisebb és nagyobb akadályok sorát kell leküzdened, ráadásul a Hold kellemetlen hatásai miatt érzelmileg meginoghatsz. Azt tapasztalhatod, hogy sokan törekszenek a kihasználásodra, hisz jó indulatú és kedves vagy. Ne engedd, hogy a te időddel és energiáddal mások gazdálkodjanak. Csütörtökig elhasználod az egész heti energiatartalékodat, ugyanakkor nem célszerű minden apróságot magadra venned, aztán meg percekig vagy órákig rágódni azokon. Olyan témák vagy ügyek miatt is nézeteltérésekbe keveredhetsz, amik a te számodra banálisnak fognak tűnni. Fő a tudatosság, ne hagyd magadat felbosszantani. Várj türelmesen csütörtökön pozitív energiák érkeznek, és újjászülethetsz, végül teljesen lenyugszol.

Bak

Szakmai vagy akár tanulmányi téren kiemelkedő sikerre számíthat minden olyan Bak, aki hajlandó dupla mennyiségű erőt, energiát és időt belefektetni a fejlődésbe. Ez a fajta áldozat hamar és látványosan megtérül. A folyamatosan érkező tennivalók sok odaadást kívánnak majd tőled. Amennyiben nem futamodsz meg a kihívások elől, akkor ez a hét jelentős vízválasztó lehet, előmeneteleddel, állásváltoztatásoddal vagy akár vállalkozásod elindításával összefüggésben. Mindenképpen magadhoz kell ragadnod a kezdeményezést, nem várhatsz mások iránymutatására. Lépj és tégy úgy, ahogy azt a te belső hangod diktálja! Csinálj valami szokatlant, extrémet, kirívót, vállalj központi szerepet. Magánéleted terén fontos döntést kell meghoznod, ebben segít a Vénusz.

Vízöntő

Ez a hét zsúfolt lesz - nem csak ímmel-ámmal, hanem nagyon! A monotonitás máshol keresi a helyét, nem melletted. A fogaskerekeid egyfolytában kattognak, az ötleteidet pedig jegyezd fel, még a nagy kavalkádban valamelyiket elfelejted. Az égiek mindenben tervedben támogatnak, a céljaid nagy része kézzel fogható közelségbe kerül. A saját ideáidon túl mások ötleteiből is képes leszel táplálkozni, vagy legalább pár jó tanáccsal szolgálsz majd környezeted tagjainak. Sok embernek mutathatod meg rejtett képességeidet, mindemellett maradéktalanul és hibátlanul végzed el az összes teendődet, késlekedés nélkül. Ez már túl szépen hangzik igaz? Lehet, de attól még ez lesz a valóság, hát éld meg teljes egészében!

Halak

Ne lepődj meg azon, ha teljes tökéletességben, azaz problémák, viták és galibák nélkül telik ennek a hétnek az összes napja. Bár fel vagy arra készülve, hogy adódhatnak bonyodalmak, de most nem fognak. A szerencse már hétfőn melléd szegődik, sok jó hírt kapsz, akár még egy érdekes munkaajánlat is befuthat. A legkülönfélébb formában tapasztalhatod meg, milyen jó mázlistának lenni. Talán elkerülsz egy balesetet, megtalálsz valamit, amiről azt hitted, rég elveszett, vagy egyszerűen csak találkozol mások igen jelentős problémáival, amik arra világítanak rá, hogy neked mindezzel nem kell megküzdened. Mi ez, ha nem szerencse? Eltűnődsz azon, miként tudnál segíteni a környezeted egyes tagjainak, ám emellett nem szabad elfeledkezned arról, hogy mindenkinek a búját-baját nem vállalhatod magadra.

Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Szeptemberi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20190825-szeptemberi-szerelmi-horoszkop.htmlA páratlan Kosok körül felpezsdül az élet. Az egyedülálló Rákok pedig felkészülhetnek a drámai változásokra. A Szüzek akkor teszik jól, ha megélik az élet minden pillanatát. A páros Mérlegek pedig könnyen szerelmi háromszögbe bonyolódhatnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok. HoroszkópOrigoSzeptemberi horoszkóp http://www.life.hu/horoszkop/20190825-szeptemberi-horoszkop.htmlA Kosokat energikus tulajdonságaik magasra repítik szeptemberben, jelentős sikereket érhetnek el. A Rákok sok váratlan helyzetre számíthatnak, az Oroszlánok pedig jobban teszik, ha mernek ismeretlen útra lépni. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.