Kiskorút zaklatott Alekosz?

szex Alekosz zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizennégy éves kislánnyal akart összejönni Alekosz. A férfi üzenetekkel zaklatta a gyermeket, aminek a rendőrség vetett véget. A lány szülei ugyanis feljelentést tettek.

Tipp! VV Eszter izgalmas pillanatai a villában! Kattints a galériáért!


Tudom, hogy kicsit fiatal vagy hozzám, de láttalak táncolni. Nagyon megtetszettél nekem! Szeretnék egy olyan barátnőt, mint te! Légy a párom, ha tetszem neked is! Ha zavar a korkülönbség, akkor nem avatunk be senkit sem az első időkben"



Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]


A tinilány viszolyogva hárította el az akkor még ismeretlen Alekosz közeledését, de az érdi valóságshow-hős tovább próbálkozott: "Netán túl kezdetleges a fantáziád ahhoz, hogy értsd, mit szeretnék és hogyan?... Csak tetszel és szerettem volna összejönni veled!" - reagált Alekosz a visszautasításra. Erre az üzenetre a kislány felháborodott édesanyja válaszolt, azt kérte, hagyja abba az írogatást, különben a rendőrséghez fordul. Alekosz támadással reagált, hogy amennyiben zaklatással gyanúsítják meg, bírósághoz fordul, ezek után duzzogva visszavonult: már nem is akarja megismerni a tinédzsert - írja a Bors.

A szülők nem bíztak meg Alekoszban, és még jobban odafigyeltek gyermekükre. "Hetekig rettegtek, hogy mi fog történni a kislányukkal, ezért mindenhová elkísérték. Elmentek érte az iskolába, a táncedzésekre, hogy ne legyen semmi baj" - árulta el egy neve elhallgatását kérő pedagógus a Borsnak. A szülők gyermekükkel együtt rendőrségi bejelentést tettek, mert attól tartottak, hogy Alekosz más lányokat is hasonlóképp ajánlatokkal bombázott. Az üggyel kapcsolatban az Érdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya 2009 decemberében meghallgatta Nagy Alekoszt is, és felszólította, hogy a bejelentésben részletezett viselkedésétől álljon el. Erre a férfi ígéretet tett.

Tipp! Nem takargatják a testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.