Pippa Middleton Katalin hercegnő Kate Middleton szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított Pippa Middleton és Alex Loudon.

Pippa Middleton, Anglia egyik legkelendőbb fiatal nője és az egykori krikettjátékos, Alex Loudon már nem egymás oldalán keresik a boldogságot. A barátok szerint a huszonhét éves Pippa és a nála négy évvel idősebb Alex kapcsolatának az állandó viták és veszekedések vetettek véget. A Sunnak a lány egyik ismerőse azt nyilatkozta, hogy Pippa népszerűsége a hercegi esküvő után rakétasebességgel nőtt, és ez állhat a szakítás hátterében. A különválás óta állítólag nővére, Katalin hercegnő vigasztalja Pippát. "Pippa próbálja túltenni magát a szakításon, ezért is utazott el nővérével és Vilmossal Balmoralba a múlt hét végén" - vallotta egy közeli barát.

Northfoto
Northfoto


Persze nem ez az első alkalom, hogy a bankár és Pippa külön utakon próbálkozik, hiszen korábban is voltak már szünetek Katalin húgának párkapcsolatában. Pippa a nővére lagzija óta Anglia első számú szexszimbóluma lett, hátsójának rajongói pedig külön klubot alapítottak a legnagyobb közösségi portálokon. Érthető módon Alex nehezen viselte ezt a fajta hírnevet, ráadásul az is zavarta a jóképű férfit, hogy az esküvő után felröppent a pletyka Pippa és Harry herceg flörtjéről. Hogy mi lehetett a szakítás fő oka, arról még nem nyilatkozott Pippa Middleton...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.