Robin Wright Penn Sean Penn Florence Welch válás barátnő Scarlett Johansson színész Los Angeles Petra Nemcova sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 52 éves Sean Pennt nem először látjuk már huszonéves lányok körül, így egész biztosan nem Florence Welch lesz majd az utolsó olyan barátnő, aki a színész lánya lehetne. A 27 éves Scarlett Johansson és a 33 éves Petra Nemcova után most egy 26 éves szépséget választott a sztár.

Az 52 évesen is szexi színész a Los Angeles-i Gucci Art jótékonysági gálán találkozott Florence Welch énekesnővel, akivel a szemtanúk szerint egész jól kijöttek egymással az este folyamán. Sean Penn szinte egész este flörtölt a Florence + the Machine együttes csillagával.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az Oscar-díjas színész legutóbb májusban csajozott be, akkor a 32 éves cseh modellel, Petra Nemcovával alkotott egy párt. Petra előtt pedig Scarlett Johansson fejét is elcsavarta, ami akkor annyira jól sikerült, hogy a fiatal színésznő le is mondta az eljegyzését Jamie Belman brit színésszel.

Sean Penn korábbi feleségével is elég viharos kapcsolatban élt. "A híres páros többször is szakított, 2007-ben még a válási papírokat is beadták, majd meggondolták a dolgot. Hogy ez jó döntés volt-e, nem tudni, de tavaly Robin végül megunta férje hűtlenkedéseit, és kiadta Sean útját" - írtuk egy korábbi, se veled, se nélküled kapcsolatokat bemutató cikkünkben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.