Fura udvarlója akadt Tatár Csillának

Forrás: TV2 -
Facebook Tatár Csilla udvarló szerelem Randevú levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebookján,"a hónap levele" megjegyzéssel osztott meg egy kis szösszenetet rajongóival Tatár Csilla. "Azért mutatom meg nektek, mert a 'felkérése' - az egyébként nyilvános - üzenőfalamon landolt, nem pedig a privát leveleim között. Nos, kedves Mihály mostantól én vagyok az Ön rajongója!Érdemes elolvasni, zseniális!" - tette hozzá.

A levél tényleg zseniális, az úrnak valóban van stílusérzéke, ezért úgy döntöttünk, mi is megosztjuk veletek a kis írást.

Forrás: TV2

"Örömmel tudatom, hogy 2013 július 4-e óta bizonyos érzelmeket táplálok Ön iránt. Hivatkozással 2014. július 10-én, 15:00-kor megtartott találkozónkra, ezúton ajánlom fel szolgálataimat, mint az Ön odaadó szeretője. Javaslom, hogy kapcsolatunkat három hónap próbaidő után vizsgáljuk felül, és kölcsönös elégedettség esetén határozatlan időre hosszabbítsuk meg. Természetesen a próbaidőszak vége utáni időpontban a megfelelő teljesítési pontok igazolásával kapcsolatunk állapotát átminősíthetjük a “szerető” besorolásból a 'házastárs' kategóriába is. A tesztidőszak közben felmerülő költségeket – élelmiszer, szórakozás – egyenlően osztjuk el, később az Ön teljesítményének figyelembe vételével hajlandó vagyok a költségek nagyobb százalékát magamra vállalni. Kérem, hogy levelemre 30 napon belül legyen szíves válaszolni, ellenkező esetben ajánlatom érvénytelenné válik. Amennyiben levelem nem nyerte el tetszését, tiszteljen meg azzal, hogy továbbítja azt húgának vagy barátnőjének" - olvasható Csilla üzenőfalán.

A bejegyzést közel százan kommentelték, vannak, akik szerint pihent agyú a levél szerzője, mások szerint nagyon ötletes, így Csilla helyében megfontolnák az ajánlatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.