Nem házasodik össze Angelina Jolie és Brad Pitt

Forrás: AFP/Carl Court -
Brad Pitt esküvő házasság Angelina Jolie
Bár már két éve eljegyezte egymást Angelina Jolie és Brad Pitt, nagyon úgy tűnik - legalábbis, ha a színésznőnek hinni lehet - egyelőre nem mondják ki a boldogító igent. 

A színésznő a Huffingtonpostnak vallotta be, nem hogy a nagy napot nem tűzték még ki, de még szervezni sem kezdték az esküvőt.

Forrás: AFP/Carl Court

"Nem tervezzük, hogy most azonnal összeházasodjunk. Még semmi nincs kész, nem beszélve arról, hogy ruhám sincs" - jelentette ki Angie, aki a legutóbbi hírek szerint újabb radikális preventív műtétre készül.

Angelina Jolie csodás eljegyzési gyűrűjét itt nézheted meg.

Prágában sétálgatnak Kardashianékhttp://www.life.hu/intim/20140531-kim-kardashian-es-kanye-west-pragaban-vannak-naszuton.htmlÍrország után Prágában folytatja nászútját Kim Kardashian és Kanye West. Ahogy a Life.hu is megírta, a pár Firenzében, gyönyörű szertartáson kelt egybe.Intim--Nyári Dia és Tóth Marci szelfilázban http://www.life.hu/intim/20140523-nyary-dia-a-baratok-kozt-szereploje-es-toth-marci-x-faktoros-szelfiznek.htmlAhogy a Life.hu is megírta, a Barátok közt Hannája, Nyári Dia és az X-Faktor egykori versenyzője, Tóth Marcell egy ideje párt alkotnak.IntimOrigoGyerekként megerőszakolták Pamela Andersonthttp://www.life.hu/intim/20140518-pamela-anderson-arrol-beszelt-hogy-szexualis-buncselekmeny-aldozata-lett.htmlSaját alapítványnak - a Pamela Anderson Foundationnek a rendezvényén beszélt arról Pam, hogy szexuális bűncselekmény áldozata lett gyerekként. És nem is egyszer.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.