Való Világ 4 valóságshow szerelem Alekosz kapcsolat
Nagy napra virradtunk. Alekosz és párja, Betty kapcsolata túlélte az érzelmi és egzisztenciális válságot, ma pedig már hároméves évfordulójukat ünneplik. Mi pedig gratulálunk nekik! 

Betty - majdnem - lábközvillantással, Alekosz talpig nyakkendőben ünnepli, hogy immár három éve együtt vannak. A decens kis fotón hosszú percekig elméláztunk és megpróbáltuk összeszedni, hány alkoholreklámot, illetve "szeszszakirodalmi" könyvet találunk a hetvenes és nyolcvanas évek szellemét eklektikusan ötvöző enteriőrben, de aztán feladtuk és inkább együtt örülünk a párral.

Forrás: Alekosz/Facebook

A ValóVilág 4 egykori nyertese a minap Joshi Bharatnak mesélt a kapcsolatukról, azaz Bettyről, aki - a görög szerint - elvan a sarokban, mint egy tárgy. Soha, de soha nem hallottunk ennél szebb szerelmi vallomást.

Kirabolták, megzsarolták Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/bulvar/20140605-berki-krisztiant-az-edes-elet-szereplojet-kiraboltak-es-megzsaroltak.htmlAhogy a Life.hu is írt róla, hatalmas felfordulásra érkezett haza a minap Berki Krisztián és Hódi Pamela. A kupit nyilván nem betörő, hanem az Édes élet stábja csinálta, hiszen a show-nak forognia kell.TV + BulvárOrigoBódi Sylvi is elhagyja a Cukormadarakathttp://www.life.hu/bulvar/20140604-bodi-sylvi-modell-pszichologia-szakon-tanul-tovabb-ausztral-vagy-angol-egyetemen.htmlAhogy a Life.hu korábban megírta, tanulási lázban ég Bódi Sylvi. A csinos modell eddig a nyelvtanulásra koncentrált, majd úgy döntött, pszichológus lesz. Most pedig a Facebookján bejelentette, nem dolgozik tovább együtt a Sugarbird csapatával. Mi történhetett? TV + BulvárOrigoTíz perc, tízmillió forintérthttp://www.life.hu/bulvar/20140531-berki-krisztian-zenei-karrierre-keszul-milliokat-ker-erte.htmlEgy nagy táska pénzt kért és kapott azért, hogy saját popszámot készítsen Berki Krisztián. A celeb azt mondja, a minőséget mindenhol meg kell fizetni. Na, persze...TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.