nemzetiség emberek legszebb férfi felmérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brazil nők és az ausztrál férfiak a legszexisebbek – írja az Origo a Huffington Post által közölt felmérésre hivatkozva.

Egy utazási randioldal, a MissTravel tagjai között készítette el a legszexisebb nemzetiségek ranglistáját. A legendásan szép magyar nők nem kerültek fel a listára, helyette a brazil, az orosz és a kolumbiai hölgyek nyerték el a dobogó első három helyét, míg a férfiak közül az ausztrálok, az olaszok és a britek szerepeltek a legjobban. Íme a lista:

A legszexisebb férfiak:

1. ausztrálok
2. olaszok
3. britek
4. skótok
5. spanyolok
6. amerikaiak
7. írek
8. brazilok
9. kanadaiak
10. hollandok

A legszexisebb nők:

1. brazilok
2. oroszok
3. kolumbiaiak
4. britek
5. filippínák
6. spanyolok
7. ausztrálok
8. bolgárok
9. dél-afrikaiak
10. kanadaiak

Pofonegyszerű gyakorlattól lett álomtestű a világ legszexibb nőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20140610-candice-swanepoel-modell-a-victorias-secret-angyala-farizomgyakorlatai.htmlNem hiába ő viselte 2013-ban a Victoria's Secret legeslegdrágább fehérneműjét a nagyszabású éves bemutatón. És nem hiába választotta meg őt 2014-ben a Maxim magazin a világ legszexibb nőjének. A 26 éves Candice Swanepoel tényleg gyönyörű, a teste pedig enyhén szólva is irigylésre méltó. Mi a titok?Ez Zsír!Origo53 éves a világ legszexibb pasijahttp://www.life.hu/intim/20140506-george-clooney-amerikai-szinesz-rendezo-53-eves.htmlA világhírű amerikai színész és rendező május 6-án ünnepli 53. születésnapját. Ki más lehetne a keddi Napi Hímünk?! Intim--Jennifer Lawrence a világ legszexibb nője az FHM szerinthttp://www.life.hu/trend/20140501-jennifer-lawrence-a-vilag-legszexibb-noje-az-fhm-szerint.htmlAz éhezők viadala filmek színésznője nyerte el az FHM magazinban a világ legszebb nője címet. Jennifer olyan színésznőket utasított maga mögé, mint Mila Kunis vagy Scarlet Johansson - tájékoztat a Daily Mail.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.