Belepirulós videó: ilyen, amikor vadidegen vetkőztet vadidegent

Forrás: YouTube / Tatia PIlieva -
első csók meztelen videó csókolózás vetkőzés Masters of Sex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még arra a videóra, amikor húsz vadidegent kértek fel és állítottak párba, hogy csókolózzanak egymással? Most itt az Első csók videó folytatása: vadidegen párok vetkőztetik le egymást, hogy aztán ágyba bújjanak.

Később ugyan kiderült, hogy a legendássá vált csókolózós videót megrendezték, a hétköznapi emberek színészek voltak, és valójában egy kampányvideót láttunk, de ez nem sokat vont le az értékéből. Nagyon szerettük. A folytatásról már most tudni, hogy a Masters of Sex sorozat második évadának beharangozója és ugyanaz a Tatia Pilieva rendezte, mint az Első csók videót.

Forrás: YouTube / Tatia PIlieva

Az említett tévésorozat középpontjában az emberi szexualitás kutatása áll az 1950-es években. A sorozatban számtalan olyan rész van, amikor anonim alanyok létesítenek szexuális kapcsolatot - természetesen a tudomány nevében - a kutató, dr. William Masters és asszisztense (később kutatótársa) Virginia Johnson előtt. Nos, a videóban állítólag idegenek vetkőztek csak azért, hogy jól érezzék magukat...

Pamela Anderson anyaszült meztelenre vetkőzötthttp://www.life.hu/intim/20140319-pamela-anderson-anyszult-meztelenre-vetkozott.htmlIsmét megszabadult a ruháitól az egykori szexszimbólum, Pamela Anderson. IntimOrigo"Élvezem a meztelen test látványát" (18+)http://www.life.hu/intim/20130902-szex-szerelem-parkpacsolat-pasivelemeny-elvezem-a-meztelen-test-latvanyat.htmlA férfiak egy része fittyet hány arra, ha az épp aktuális barátnő nincs megelégedve az alakjával, másokat kifejezetten irritál az, ha felkúszik néhány kiló a kedvesre. Konkrétan még a szextől is elmegy a kedvük. A Life.hu most férfiakat kérdezett a témában.IntimPucér társkereső indul Amerikábanhttp://www.life.hu/intim/20140225-a-vh1-csatorna-producerei-meztelen-tarskereso-show-t-inditanak-amerikaban.htmlA VH1 csatorna producerei találták ki a meztelen romantikázást. Vajon hazánk is átveszi majd a show-t?Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.