Immár 10 éve, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt 5 év házasság után úgy döntöttek, külön utakon folytatják – a CBS News szerint azonban úgy tűnik, nem bírja magát túltenni a dolgon. A színésznő őszintén vallott a szakításról.

A celebvilág egyik legszomorúbb válásaként tartják számon Jennifer Aniston és Brad Pitt szakítását, akik 5 év házasság – és Angelina Jolie – után döntöttek a külön utak mellett.

Forrás: AFP/Francois Guillot

Bár a nagyérdemű a mai napig el-elmorzsol egy könnycseppet a válás miatt, ami Jolie- és Aniston-pártiakra osztotta a világot, a most Justin Theroux-szal jegyben járó Jennifer mint kiderült, egyáltalán nem gondolja ilyen vészesnek a dolgot.

"Egyáltalán nem volt fájdalmas. Azt hiszem, ez az elképzelés csak azért született, mert érdekes főcímnek. Ez amolyan média által felkapott téma" – mondta Jen a CBS Sunday Morningnak adott interjújában. A 45 éves színésznő azt is elárulta, néha-néha még most is beszélnek exével: "Átadjuk egymásnak a jókívánságainkat és egyebek, de ez nem egy folyamatos dolog." Mondjuk ezt eddig is tudtuk: ide kattintva megtudhatod, mihez gratulált korábban Brad Pitt.

Külföldi és magyar sztárok, akik 2014-ben szakítottak
Hogy mi a közös Rita Orában és Melanie Griffithben? Mindketten idén döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják párjukkal. Ám nem csupán ők: mind a külföldi, mint az itthoni sztárvilág bővelkedett hol hangosabb, hol csendesebb szakításokkal. Kattints ide a Life.hu cikkéért!