Őszintén beszélt a Brad Pitt-tel való szakításáról Jennifer Aniston

Forrás: AFP/Francois Guillot -
Brad Pitt válás őszinteség Justin Theroux szerelem Angelina Jolie szakítás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 10 éve, hogy Jennifer Aniston és Brad Pitt 5 év házasság után úgy döntöttek, külön utakon folytatják – a CBS News szerint azonban úgy tűnik, nem bírja magát túltenni a dolgon. A színésznő őszintén vallott a szakításról.

A celebvilág egyik legszomorúbb válásaként tartják számon Jennifer Aniston és Brad Pitt szakítását, akik 5 év házasság – és Angelina Jolie – után döntöttek a külön utak mellett.

Forrás: AFP/Francois Guillot

Bár a nagyérdemű a mai napig el-elmorzsol egy könnycseppet a válás miatt, ami Jolie- és Aniston-pártiakra osztotta a világot, a most Justin Theroux-szal jegyben járó Jennifer mint kiderült, egyáltalán nem gondolja ilyen vészesnek a dolgot.

Külföldi és magyar sztárok, akik 2014-ben szakítottak

Hogy mi a közös Rita Orában és Melanie Griffithben? Mindketten idén döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják párjukkal. Ám nem csupán ők: mind a külföldi, mint az itthoni sztárvilág bővelkedett hol hangosabb, hol csendesebb szakításokkal. Kattints ide a Life.hu cikkéért!


Tatár Csilla és Gönczi Gábor különválása a legnagyobb egyetértésben zajlikhttp://www.life.hu/bulvar/20141117-tatar-csilla-es-gonczi-gabor-valasa-reszletek.htmlMúlt héten derült ki, hogy Tatár Csilla és Gönczi Gábor különválnak. De mi lesz a közös családi házzal? Ki költözik és ki marad?TV + Bulvár--5 (kínos) dolog, amit minden nő csinál szakítás utánhttp://www.life.hu/intim/20141218-szakitas-utan-ezeket-a-kinos-dolgokat-csinalja-minden-no.htmlSzakítás után sok nő tesz olyat, amit később már ezerszer megbán. Íme, öt tipikus dolog, amibe (majdnem) mindenki belefut, amikor gyászolja kapcsolatát.IntimOrigoA munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.