Nem kellett sokat várni a 2015 vörös szőnyeges villantássorozat premierjére. Íme az idei év első komolyabb ruhakatasztrófája.

Ha másról nem is, Laura Govan bal mellének holdudvaráról máris híres lett Vince Vaughn új filmje, a The Wedding Ringer. A 35 éves színésznő ugyanis tett róla, hogy a január 6-ai bemutatót követően minden lap erről a produkcióról írjon.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Laura lelkesen dobáta a puszikat a fotósoknak, akik csak tették a dolgukat, sorra lőtték a képeket. Beletelhetett egy kis időbe, míg a négygyerekes anyuka észrevette, hogy már nem a dobott csókokért és a mosolyáért kattognak a gépek, hanem lecsúszott ruhájából kikandikáló melléért. Szerencsére, még mielőtt a mellbimbója is megmutatta volna magát, Govan rántott egyet a ruháján.

Sztárvillantások 2014-ben:
Nem múlhat el év anélkül, hogy kedvenc sztárjaink véletlenül, vagy néha szándékosan egy kicsit többet mutatnának magukból a vörös szőnyegen. Hol egy kivillanó fehérneművel, hol egy erőteljes mellbedobással örvendeztetik meg a közönséget, és olyan is előfordul, hogy egyszerűen csak rossz méretű ruhát választanak. Lássuk 2014 legmerészebb villantásait!