Megvan minden idők legjobb szerelmes levele

Forrás: AFP -
Johnny Cash feleség szavazás Valentin-nap 2015 üzenet romantika szerelmes levél valentin 2015 születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit életbiztosításokkal foglalkozó cég megszavaztatta, melyik híresség írta a valaha volt legszebb szerelmes levelet. A lista élére Johnny Cash üzenete került, amelyet feleségének, June-nak írt – olvass bele!

A Beagle Street cég érdeme, hogy fény derült a valaha írt legszebb szerelmes levélre. Az életbiztosításokkal foglalkozó vállalat szavazásra bocsátotta a kérdést, melyik híres ember nevéhez fűződnek a legromantikusabb sorok.

Forrás: AFP

Az eredmények szerint Johnny Cash bűvölte a legjobban a szavakat 1994-ben, amelyeket felesége, June 65. születésnapjára szánt. A levél teljes fordítását alább olvashatod:

Boldog születésnapot, hercegnő!
Megöregszünk és megszokjuk egymást. Hasonlóan gondolkodunk. Olvasunk a másik gondolataiban. Tudjuk, mit akar a másik anélkül, hogy megkérdeznénk. Néha kicsit idegesítjük a másikat. Olykor talán magának értetődőnek gondoljuk, hogy ott van nekünk a másik. De időnként, mint ahogyan ma is, elgondolkodom és rájövök, mennyire szerencsés vagyok, hogy a legnagyszerűbb nővel oszthatom meg az életem, akivel valaha találkoztam. Még mindig le tudsz nyűgözni és inspirálsz. A legjobb hatással vagy rám. Te vagy a vágyaim tárgya, földi létem első számú értelme. Nagyon szeretlek!
Boldog születésnapot, hercegnő,
John.

Johnny Cash és June Carter 1968-ban mondta ki egymásnak a boldogító igent, házasságuk pedig több mint 30 évig tartott. Az asszony 2003 májusában hunyt el; zenész férje négy hónappal később követte őt.

A szavazás listájának második helyére Winston Churchill levele került, amelyet 1935-ben írt Clementine nevű feleségéhez. A dobogó harmadik fokán John Keats üzenete áll, amelyet 1819-ben írt egy szomszédjában lakó hölgynek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.