Egy brit életbiztosításokkal foglalkozó cég megszavaztatta, melyik híresség írta a valaha volt legszebb szerelmes levelet. A lista élére Johnny Cash üzenete került, amelyet feleségének, June-nak írt – olvass bele!

A Beagle Street cég érdeme, hogy fény derült a valaha írt legszebb szerelmes levélre. Az életbiztosításokkal foglalkozó vállalat szavazásra bocsátotta a kérdést, melyik híres ember nevéhez fűződnek a legromantikusabb sorok.

Forrás: AFP

Az eredmények szerint Johnny Cash bűvölte a legjobban a szavakat 1994-ben, amelyeket felesége, June 65. születésnapjára szánt. A levél teljes fordítását alább olvashatod:

Boldog születésnapot, hercegnő!
Megöregszünk és megszokjuk egymást. Hasonlóan gondolkodunk. Olvasunk a másik gondolataiban. Tudjuk, mit akar a másik anélkül, hogy megkérdeznénk. Néha kicsit idegesítjük a másikat. Olykor talán magának értetődőnek gondoljuk, hogy ott van nekünk a másik. De időnként, mint ahogyan ma is, elgondolkodom és rájövök, mennyire szerencsés vagyok, hogy a legnagyszerűbb nővel oszthatom meg az életem, akivel valaha találkoztam. Még mindig le tudsz nyűgözni és inspirálsz. A legjobb hatással vagy rám. Te vagy a vágyaim tárgya, földi létem első számú értelme. Nagyon szeretlek!
Boldog születésnapot, hercegnő,
John.

Johnny Cash és June Carter 1968-ban mondta ki egymásnak a boldogító igent, házasságuk pedig több mint 30 évig tartott. Az asszony 2003 májusában hunyt el; zenész férje négy hónappal később követte őt.

A szavazás listájának második helyére Winston Churchill levele került, amelyet 1935-ben írt Clementine nevű feleségéhez. A dobogó harmadik fokán John Keats üzenete áll, amelyet 1819-ben írt egy szomszédjában lakó hölgynek.