Megríkatta a násznépet Károly Fülöp – Romantikus vallomás az esküvő után!

Forrás: AFP/Claudio Bresciani -
esküvő romantikus Károly Fülöp Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton kimondta a boldogító igent Svédország hercege, a 36 éves Károly Fülöp és 30 éves szerelme, Sofia Hellqvist.

Gyönyörű ceremóniának lehettek szemtanúi azok a szerencsések, akik ott voltak szombaton tartott királyi esküvőn. A közel 300 vendég ezután átvonult a a palota egyik legnagyobb báltermébe, ahol a fenséges menü elfogyasztása mellett végighallgathatták az ifjú pár beszédeit. Károly Fülöp köztudottan diszlexiával küzd, emiatt pedig hónapokig kellett gyakorolnia, hogy a nagy napon minden a legtökéletesebben alakuljon - írja a People magazin. A jóképű herceg vallomását mindenki meghatottan hallgatta végig, majd hatalmas taps követte.

Forrás: AFP/Claudio Bresciani

„Ma én vagyok a legboldogabb férfi a világon. Sofia, te megtöltöd az életemet szerelemmel és boldogsággal. A te szerelmeddel minden akadályt képes leszek leküzdeni. Drága Sofia, szeretlek!”

Sofia hercegné hasonlóan érzelmes vallomással készült; egy álata írt dalt adott elő, melyek könnyeket csaltak újdonsült férje szemébe.

Mindennel, ami vagyok, mindennel, amim van, az utolsó leheletemig szeretni foglak, minden egyes szívdobbanásommal.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.