Détár Enikő, Ladinek Judit, Koós Réka: három gyönyörű nő, akik barátok lettek. Különbözőek, de a sorsuk kísértetiesen hasonló. Túl egy, vagy több, nehéz váláson, mára újra boldogok. Ha nem is teljesen, de jelentős részben a színésznők életéből merít a Madách Színházban hamarosan műsorra kerülő vígjáték. Éppen ezért a színésznők eredeti nevükön is szerepelnek a Bepasiztunk!-ban.

Ennek kapcsán készített interjút a Bors a három dívával. Elvált nőkről szól a darab, akik fájdalmas válás után keresik a boldogságot. Véletlen, hogy ennyire hasonlít a sorsuk a többiére? - tette fel a kérdést a lap, melyre Détár Enikő, aki elmondása szerint humorral oldja a fájdalmat, az alábbi választ adta: "Valóban van a darabban, ami nagyon személyes, ezért is használjuk a saját nevünket. Megpróbáljuk humorral oldani a fájdalmat, mind ilyenek vagyunk. Mélyen megéljük az életet, nagyon tudunk sírni, de össze is tudjuk szedni magunkat. Remélem, hogy ebből a darabból a férfiak is icipicit tanulnak."

Forrás: MTI

Mindhárman elváltak, túl lehet jutni egy ekkora traumán? - kérdésre Enikő így felelt: "Mindig érdemes újra és újra nekifutni, esélyt adni magunknak. Nekem ebben anyukám a pozitív példa. Ő képes volt újra és újra elkezdeni. Háromszor volt férjnél, mindig megözvegyült. Büszke vagyok rá, a bátorságára" - nyilatkozta a művésznő.

"Úgy élte meg az életet, hogy nem akart az összes csakrájára csombékot kötni. Nyitott maradt a világ felé. Igyekszem én is ilyen lenni. Ez persze nem jelenti azt, hogy semmi sem fájt. Az embernek magát kell kihúznia a gödörből. Merni kell nyitni akkor is, ha minden újban benne van az elbukás veszélye.

A teljes interjút a három színésznővel itt érheted el.