Újra tetemes dekoltázst villantott Szecsődi Kari

Forrás: Facebook/Szecsődi Kari -
mell transzvesztita Szecsődi Kari dekoltázs Megasztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori énekese ismét megmutatta bájait, és csak egy kis toppal takarta tetemes kebleit.

Hiába, mára már tényleg igazi nővé alakult át Szecsődi Kari, aki egy az egyben úgy pózolt legutóbbi fotóján, mint egy díva. A kommentelők között pedig volt, aki úgy vélte, bármelyik nőnél jobban néz ki Kari.

Forrás: Facebook/Szecsődi Kari
Fenyő Iván: „Ma már a rám mosolygó csajok nem kötnek ki az ágyamban"http://www.life.hu/sztarok/20150713-fenyo-ivan-szinesz-parkapcsolatrol-szerelemrol-tanitasrol-spiritualitasrol-vallott-nagy-interjuban.htmlFenyő Ivánnal, mióta spirituális útra lépett, nagyot fordult a világ. Előadásokat tart, meditál, jógázik. Öröm volt hallgatni, hogyan hangolja össze a sztárságot a visszavonultsággal, sőt az is kiderült, vágyna már egy társra, akit vitorlás hajóval vinne el a tengerre.TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita Julia Roberts nyomdokaiba lépetthttp://www.life.hu/sztarok/20150713-debreczeni-zita-modell-julia-roberts-vilaghiru-szineszno-arnyekaban-jart-olaszorszagban.htmlOlaszországban kalandozik a szép modell, aki az Ízek, imák, szerelmek című film kultikus helyeire is ellátogatott és Julia Robertsként pózolt.TV + Sztárok--Elhagyta az országot Puzsér Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20150709-puzser-robert-kritikus-nekivag-egy-kemeny-zarandokutnak-az-el-caminonak-spanyolorszagbam.htmlA kritikus nem mindennapi zarándokútra indult, hogy lelkét és testét is megtisztítsa.TV + Sztárok--Maxi Jazz: „Ha tovább maradnék, három feleségem lenne” http://www.life.hu/sztarok/20150713-faithless-interju-a-balaton-soundon.htmlA Balaton Soundon ünnepelte Maxi Jazz és Sister Bliss a Faithless zenekar 20. évfordulóját. Bár jó pár koncerten vannak túl, még mindig óriási bulit képesek a színpadra varázsolni, ráadásul kifejezetten szeretnek Magyarországon fellépni. A koncert előtt beszélgettünk velük. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi lazán, Zimány Linda totál begörcsölve fesztiválozotthttp://www.life.hu/sztarok/20150712-bodi-sylvi-lazan-zimany-linda-total-begorcsolve-fesztivalozott.htmlAz egykori cukormadár lányok sem hiányozhattak a Balaton legnagyobb fesztiváljának VIP részlegéről. Bódi Sylvi lazán és közvetlenül tolta a bulit, míg Zimány Linda teljesen kifordult önmagából a Soundon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huA szülinap, amire minden nő vágyik - Sofia Vergarának grillezett a földkerekség legjobb testű férfiújahttp://www.life.hu/sztarok/20150712-sofia-vergara-szulinapjan-joe-manganiello-sutott-hust.htmlSzülinap a tökéletes testű férfival, aki ráadásul elég jóképű is. Hatalmas torta, csók és sütögetés - ez ám a szülinap!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.