Maxi Jazz: „Ha tovább maradnék, három feleségem lenne”

Forrás: Life.hu -
Balaton Sound Balaton Sound 2015 interjú Maxi Jazz Faithless Balaton Sound 2015 Life Sister Bliss
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balaton Soundon ünnepelte Maxi Jazz és Sister Bliss a Faithless zenekar 20. évfordulóját. Bár jó pár koncerten vannak túl, még mindig óriási bulit képesek a színpadra varázsolni, ráadásul kifejezetten szeretnek Magyarországon fellépni. A koncert előtt beszélgettünk velük. 

Hogy szoktatok felkészülni a fellépések előtt?

Maxi Jazz: Kinyitok egy üveg pezsgőt, meditálok egy kicsit, és már indulhat is a buli.

Sister Bliss: Nekem nagyjából ugyanez a szokásos rutin, csak én többet sminkelek. Nagyjából harminc-negyven perc alatt készen is állunk.

Forrás: Life.hu

Nem először vagytok Magyarországon. Hogy tetszik?

Sister Bliss: Csodálatos! A Balaton Soundban kifejezetten különlegesnek tartom, hogy vízparton zenélhetünk. Gyönyörű a kilátás. Én már voltam a Balatonnál korábban, de mint Faithless most vagyunk itt először. Illetve tegnap este Maxi fellépett a saját zenekarával, szóval mondhatjuk, hogy ő már nem Balaton Sound- szűz.

Maxi, mit gondolsz a magyar nőkről?

Maxi Jazz: Ilyet nem kérdezhetsz, ez nem fair! Két napja vagyok itt, és teljesen meg vagyok őrülve a látványért! Olyan nőket láttam itt, mint korábban még soha. A legszebbek! Vonulnak a bikinikben a gyönyörű testükkel, hihetetlenül jól néznek ki. Mondhatjuk úgy is, hogy ez durva támadás a férfi szívére! Ha még egy napig itt maradnék, lehet, hogy belehalnék.

Sister Bliss: Nem, drágám, szerintem inkább hat feleséget szereznél magadnak.

Forrás: Life.hu

A koncert után már mentek is tovább, vagy maradtok még?

Sister Bliss: Sajnos mennünk kell rögtön. Fesztivál-turnén vagyunk.

Maxi Jazz: Szívesen maradnék még két hetet is akár. De akkor biztos, hogy három feleséggel térnék haza.

Erről jut eszembe, csókoltál már meg rajongót?

Maxi Jazz: Igen, előfordult már.

Hoppá, hol történt?

Maxi Jazz: Most arra vagy kíváncsi, hogy melyik testrészén? Mert arra, hogy melyik országban, arra már nem emlékszem.

Ha vége a fesztiválszezonnak, mi a tervetek?

Maxi Jazz: A nyár után stúdióba vonulok, és a másik zenekarommal nekiállunk felvenni az új albumot.

Micsoda celebszelfi! Robbie Williams és Helena Bonham Carter egymással fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20150713-robbie-williams-es-helena-bonham-carter-kozos-szelfit-posztolt.htmlA szőke hajra váltó énekes és a rendszerint őrült szerepeket alakító színésznő közös szelfit posztolt.TV + Sztárok--Nem akar fizetni nyaralásáért Gáspár Győző?http://www.life.hu/sztarok/20150713-gaspar-gyozo-gorogorszagba-keszul-az-eden-hotel-szereploivel-es-rajongoival.htmlAz Éden Hotel játékosaival és rajongóival készült Görögországba a showman, aki egyes feltételezések szerint azért vállalta el, hogy még koncertet is ad majd a nyaraláson, hogy ne kelljen fizetnie az útért. TV + SztárokOrigoMarenec Fruzsina, a SportKlub dögös műsorvezetője bikiniben, vizesen: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150712-marenec-fruzsina-a-sportklub-dogos-musorvezetoje-bikiniben-vizesen-foto.htmlA SportKlub műsorvezetője, aki korábban szexi fotókon is szerepelt, vízközelben töltötte a hétvégét. Legnagyobb szerencsénkre pedig posztolt is.TV + Sztárok--Óriáskeblei miatt majdnem kipottyant a függőágyból Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20150712-metzker-viki-dj-oriaskeblei-miatt-majdnem-kipottyant-a-fuggoagybol.htmlA fél magyar celebvilág, hacsak nem az egész, tiszteletét tette ezen a hétvégén a Balaton Soundon, így nem meglepő, hogy a dögös DJ is ellátogatott Zamárdiba.TV + Sztárok--Magyarország legszebb nője polírozza Hajdú Péter korlátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150712-hajdu-peter-sakra-kata-a-balatonon-kiss-daniellaval-es-kulcsar-edinaval-hajozik.htmlAhogy arról korábban már beszámoltunk, Hajdú Péter az élet császára, ugyanis ezt a nyarat az ország, valamint a világ leggyönyörűbb nőivel tölti. Legutóbb Cannes-ban csapatta álomszép nejével, valamint Kulcsár Edinával és Kiss Daniellával, most pedig idehaza teszi ugyanezt.TV + Sztárok--Palvin Barbi és Iszak Eszti együtt hódítja meg a Soundothttp://www.life.hu/sztarok/20150712-palvin-barbi-es-iszak-eszti-egyutt-hoditja-meg-a-balaton-soundot.htmlA szupermodell és a csinos magyar műsorvezető láthatóan remekül érzi magát a fesztivál forgatagában - nemrég közös képet is posztoltak az Instagramra.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.