Nagy Ricsi az ÉNB csinos szereplőjével bújt össze

Forrás: Facebook/Nagy Ricsi -
X-Faktor Nagy Ricsi Éjjel-nappal Budapest szerelem összebújás Nóri RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mi lehet az X-Faktor énekese és ÉNB Nóri között, akik cuki fotón pózoltak együtt?

Nagy Ricsi még egy szívecskét is mellékelt a közös fotó alá. A fiú az X-Faktor alatt még szingliként élte a mindennapjait, lehet, hogy most eltalálta Ámor nyila és azért pózolt a barna szépséggel, mert kialakulóban van közöttük valami. A fotó sok mindenről árulkodik, a többit meg a fantáziátokra bízzuk.

ÉNB Nóri Nagy Ricsi Forrás: Facebook/Nagy Ricsi
Nem az a kérdés, mi van, hanem, hogy mi lehetne: Ne nyeld be, kezeld!http://www.life.hu/intim/20150802-ne-nyeld-be-kezeld-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol.htmlHa egy problémának megtaláljuk az igazi okát, amiből az kifejlődött, és jól kezeljük, akkor a probléma megoldódik. Ha nem találjuk meg az alapvető okot vagy nem jól kezeljük, akkor azt fogjuk tapasztalni, hogy a probléma egyre bonyolultabb, szövevényesebb és egyre megoldhatatlanabb lesz.IntimThinkstockBíró Ica: „Nem találok magamhoz illő társat”http://www.life.hu/intim/20150807-biro-ica-egykori-metal-lady-nagymamakorba-lepett-es-nem-talal-magahoz-illo-tarsat.htmlAz egykori Metál Lady nagymamakorba lépett, de simán letagadhatna legalább húsz évet - mégis szingliként éli a mindennapjait.Intim--A lánya is reagált Lenny Kravitz péniszügyérehttp://www.life.hu/intim/20150807-lenny-kravitz-peniszugyere-lanya-zoe-is-reagalt.htmlTovább dagad a péniszbotrány, amit Lenny Kravitz hirtelen színpadi guggolása, a nadrág szakadása és kifittyenő szerszáma idézett elő. Ezúttal az énekes lánya is reagált a nem mindennapi eseményre.Intim--Így romantikázik Richard Gere 33 évvel fiatalabb barátnőjévelhttp://www.life.hu/intim/20150805-igy-romantikazik-richard-gere-33-evvel-fiatalabb-baratnojevel-capri-szigeten.htmlNemrégiben robbant a bomba: az idén 65 éves, idősödő, megőszült és kissé meghízott Richard Gere egy nála 33 évvel fiatalabb szexinstennőt villantott.Intim--Nagy bajban van Ben Affleck – Kitálalt a dadus!http://www.life.hu/intim/20150805-kitalalt-ben-affleck-titkairol-a-dadus.htmlBár a színész és exneje, Jennifer Garner annak idején a lehető legbékésebb módon szerették volna intézni válásukat, Ben nemrég nyilvánosságra került félrelépései miatt azonban erre a lehető legkevesebb esélyük ígérkezik.Intim--Brutális dekoltázst villantott Kustánczi Liahttp://www.life.hu/intim/20150805-brutalis-dekoltazst-villantott-kustanczi-lia-lemezlovas.htmlA szexi lemezlovas közösségi oldalára feltöltött, Horvátországban készült képe kiverte a biztosítékot. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.