Dolly: "Egyszer próbálkoztam a házassággal, de sajnos nem jött be"

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Dolly házasság család szülők férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakmájában sikert sikerre halmoz, a magyar énekesnő magánéletéről azonban keveset tudunk. Dolly őszintén vallott családjáról egy nemrég adott interjújában.

Szülei nem fogadták kitörő örömmel, hogy lányuk a Színművészeti helyett a bizonytalanabb énekesi pályát választotta, Dolly azonban a mai napig úgy gondolja, helyesen döntött.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

A legmeglepőbb sztárszakítások

Az elmúlt két évben külföldön és itthon is számtalan sztárpár döntött a különválás mellett. A Life.hu korábban itt gyűjtötte össze 2013 legmeglepőbb szakításait, itt pedig a tavalyi év hírességeit, akik szintén úgy érezték, inkább külön utakon folytatják.
Óriásplakáttal buktatta le hűtlen férjét egy nőhttp://www.life.hu/news/20150924-frappansan-vagott-vissza-hutlen-ferjenek-a-megcsalt-feleseg.htmlFurcsa írásra lettek figyelmesek Sheffieldnél az autósok. Egy hatalmas hirdetőfelületen jelent meg egy nem mindennapi üzenet, melyet egy megcsalt nő készítetett a férjének. NewsThinkstockDolly állítja: megalázták http://www.life.hu/sztarok/20150721-megbantottak-dollyt-a-puskas-ferenc-stadionban-megrendezett-disco-party-80-elnevezesu-koncerten.htmlMegbántva érezte magát az énekesnő a a Puskás Ferenc Stadionban megrendezett Disco Party 80's elnevezésű koncerten.TV + Sztárok--Megható videó! Így búcsúzik feleségétől a 92 éves férjhttp://www.life.hu/news/20150921-kedvenc-dalukkal-bucsuzik-felesegetol-a-92-eves-ferfi.html73 évvel ezelőtt kötötte össze az életét az a házaspár, akikről egy igazán szívhez szóló felvétel került fel a világhálóra. NewsOrigoFriss hírek a Hungária és Dolly Roll egykori zenészének, Szaxi Maxinak az állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20150606-a-hungaria-es-dolly-roll-egykori-zeneszenek-szaxi-maxinak-az-allapota-javult.htmlEgy évvel ezelőtt kapott agyvérzést Fekete Gyula, azaz Szaxi Maxi, a Dolly Roll egykori zenésze. Sokáig nem lehetett semmit tudni az állapotáról, most azonban a lánya megszólalt. Dr. Life--Az öngyilkosságba menekült a kényszerházasság elől a muszlim modellhttp://www.life.hu/news/20150921-nadia-menaz-muszlim-modell-az-ongyilkossagba-menekult-a-kenyszerhazassag-elol.htmlHoltan találták Nadia Menaz muszlim modellt angliai otthonában. A nyomozás eddigi állása szerint a fiatal édesanyát szülei házasságra akarták kényszeríteni egy férfival, ezért a nő önkezével vetett véget életének. NewsOrigoGlenn Close harmadik házassága is véget ért http://www.life.hu/intim/20150924-gleen-close-a-legnagyobb-titokban-valt-el-harmadik-ferjetol.htmlA Golden Globe - és Emmy-díjas amerikai színésznőnek a napokban ért véget kilenc év után a házassága. A 68 éves Glenn már a nyáron szétköltözött a férjével. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.