A pasik szeretik az okos nőket, az intelligens csajoktól mégis félnek?

Forrás: Thinkstock -
nők vizsgálat kutatás teszt intelligens okos férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés szexisebb dolog létezik egy jó beszélgetőpartnernél, akivel akár hajnalig is el lehet csevegni az élet nagy dolgairól. Bár a férfiak is ugyanezt gondolják, ennek ellenére mégis rettegnek, ha okosabb hölggyel hozza őket össze a sors.

Szóval, az már régóta világos mindenki számára, hogy a férfiak számára tetszetősebb egy okos nő, mint egy hatalmas dekoltázs, egy legutóbbi közzétett kutatás eredményei mégis érdekes ellentmondásra mutattak rá.

Forrás: Thinkstock

A kalifornai, buffalói és texasi egyetem által közösen készített kutatásban 105 férfit kértek meg, értékeljék a hölgyeket, akikkel korábban matematikai és irodalmi feladatokat oldattak meg a kutatók. Eszerint azokat a nőket, akik jól teljesítettek a teszteken, sokkal kívánatosabbnak tartották rosszabbul szereplő társaiknál.

A vizsgálat második szakaszában ugyanezek a férfiak kitöltöttek egy intelligencia tesztet, amely alapján a kutatók randit szerveztek nekik a hölgyekkel. Megfigyelésük szerint azok, akiknek azt mondták, hogy egy, a felmérésen náluk jobban teljesítő nővel fognak találkozni, már sokkal kevésbé találták vonzónak randipartnerüket, kevesebb pontot adtak nekik, és kevésbé voltak lelkesek az esetleges randevú szervezését illetően. És még a nőkre mondják, hogy nehéz rajtuk kiigazodni.

A méret a lényeg? - pasik vallomásai a női mellről

Talán a legtöbb női komplexusra okot adó testrész (a fenék mellett...) a mell, hiszen nagyon kevesen elégedettek a sajátjukkal. Kicsi, nagy, kerek, körte - férfiakat kérdeztünk arról: nekik milyen cici jön be? A Life.hu pasivallomásáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.