Ilyen még nem volt! Plus size pornószínésznő szerepel az ikonikus szexmagazin címlapján

Forrás: Facebook/Kelly Shibari -
pornószínésznő címlap Penthouse magazin pornósztár Kelly Shibari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Playboy riválisa, a Penthouse magazin egy kerekded idomokkal rendelkező hölgyet, bizonyos Kelly Shibari-t tett a 2016-os januári számának címlapjára.

Egyedülálló lépésre szánta el magát a Penthouse. A szexmagazin a jövő évi januári számának címlaplányává a hatalmas méretekkel rendelkező Kelly Shibarit választotta meg.

Forrás: Facebook/Kelly Shibari

A 43 éves modell, aki korábban egy teljes évtizedet dolgozott a pornóiparban, mint színésznő, korábban már feltűnt a Penthouse Forum egyik 2014-es címlapján – akkor a Daily Mail szerint rekordidő alatt elkapkodták a lapot.

Forrás: Facebook/Kelly Shibari

Mind a férfiak, mind pedig a nők örömmel üdvözölték a kezdeményezést, hogy végre egy telt idomokkal megáldott hölgy is szerepel az ismert szexmagazin címlapján.

Elhízásjárványt okozhatnak a plus size modellek?http://www.life.hu/ez-zsir/20151210-a-plus-size-modellek-elhizasjarvanyt-okozhatnak-egy-tanulmany-szerint.htmlMinél népszerűbbek lesznek a telt idomú modellek, annál nagyobb eséllyel fogadják el az emberek a túlsúlyukat, ezzel együtt pedig az egészségtelen életmódjukat és a velejáró megbetegedéseket. Ez Zsír!OrigoKamufotózásokat szervezett az ausztrál divattervező, hogy fogdoshassa a modellekethttp://www.life.hu/news/20151216-shardie-hourani-divattervezo-kamufotozason-fogdosta-a-modelleit.htmlShardie Hourani divattervező azért szervezett nem hivatalos fotózásokat, hogy a modelleket tapogathassa. News--Ilyen még nem volt: plus size modellel reklámoz a Christian Louboutinhttp://www.life.hu/trend/20151212-clementine-desseaux-plus-size-modellel-reklamoz-a-christian-louboutin.htmlA világhírű divatház olyat tett, amilyet eddig még soha: 46-48-as méretű modellel népszerűsítik legújabb beauty-termékeiket. TrendOrigoCheryl Cole exférje egy szexi modell oldalán találta a boldogságot http://www.life.hu/news/20151215-cheryl-cole-volt-ferjenek-kedvese-gyermeket-var-a-labdarugo-majd-kicsattan-a-boldogsagtol.htmlA szexi énekesnő még 2010-ben vált el akkori férjétől, az AS Roma sztárjától, Ashley Cole-tól. A férfi eddig kereste a boldogságot, pár hónap múlva pedig apa lesz! News--Hatalmas fenekű plus size modell az internet legújabb sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151208-iskra-lawrence-megmutatja-hogyan-lett-pluszkilokkal-is-szexi-valaki.htmlIskra Lawrence szinte napi szinten oszt meg magáról retusálatlan fotókat a hivatalos Instagram-oldalán. A lány ugyanis eldöntötte: többé nem akarja takargatni magát. Azóta majdnem négyszázezren kezdték követni. Ez Zsír!OrigoJúj! Így alázták meg a plus size modellthttp://www.life.hu/trend/20151202-sabina-karlsson-plus-size-modellt-megalaztak-egy-castingon.htmlEgyre több gyönyörű plus size modell kerül előtérbe, és egyre elfogadottabb a modellszakmában való jelenlétük – bár ők még mindig rengeteg negatívumot tapasztalnak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.