családbővítés Nikki Reed Ian Somerhalder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy hírlik, Ian Somerhalderrel erősít majd a Sötét ötven árnyalata. Természetesen mindennél jobban várjuk a második részt, de addig, amíg elkészül, szívesen időzünk a szexi színész Instagram oldalán. Így találtuk az alábbi kincset is.

Little tiny baby nuggets... - írta ki közösségi oldalára a Vámpírnaplók sztárja, majd pedig közzétette az alábbi képet, melyen kedvesével, Nikki Reeddel látható:

Édesek! Forrás: Instagram/Iansomerhalder
Mégis mennyi szexre van szüksége egy férfinak? És egy nőnek?http://www.life.hu/intim/20151220-megis-mennyi-szexre-van-szuksege-egy-embernek-es-miert-nem-csinaljak-gyarkabban.htmlAbban az emberek többsége egyetért, hogy a boldog párkapcsolatnak egy igen fontos tényezője az erotika és az intimitás. Arról azonban a szakemberek véleménye is megoszlik, hogy mennyi az ideális szex egy kapcsolatban. Intim--Uhh! Ettől olyan csodásak Emily Ratajkowski húsos, rózsás ajkaihttp://www.life.hu/intim/20160103-ettol-olyan-csodasak-emily-ratajkowski-szineszno-husos-rozsas-ajkai.htmlAz álomszép színésznőnek lassan nem marad titka a rajongói előtt. Legutóbb puncit villanott, azelőtt megmutatta az édesanyját, most pedig azt is elárulja, mivel ápolja csókos ajkait.IntimOrigoÍgy monokinizik Mihalik Enikő: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20160103-mihalik-eniko-dogos-magyar-modell-igy-monokinizik-szexi-tengerpartos-foto.htmlA csodaszép magyar modell rajongói legnagyobb örömére gyakran tölt fel szexis képeket közösségi oldalára. Szerencsénkre most is így tett. Intim--Voksán Virág 2016-ban sem veszített szexiségébőlhttp://www.life.hu/intim/20160102-voksan-virag-2016ban-sem-veszitett-szexisegebol.htmlVoksán Virág megmutatta, hogyan töltötte az év első napját.Intim--Egy orgazmus naponta az orvost távol tartja - Ahogy a kutatók látják a beteljesülésthttp://www.life.hu/intim/20151220-egy-orgazmus-naponta-az-orvost-tavol-tartja-ez-megy-vegbe-a-testunkben-a-csucson.htmlTalán senkinek sem kell elmagyarázni, milyen jó érzés átélni az orgazmust. De vajon hányan tudják azt, hogy ez a csodás élmény számtalan egészségügyi előnnyel is jár? Az alábbiakban számos, "brit kutatós" okot olvashatunk azzal kapcsolatban, miért is érdemes minél többször eljutni a csúcsra. És hogy mindezek igazak, avagy sem, azt mindenki döntse el odahaza az ágyban. Intim--Íme, 10 meghökkentő dolog a péniszrőlhttp://www.life.hu/intim/20160102-ime-10-meghokkento-dolog-a-peniszrol.htmlHa szorgalmasan olvasod a Life.hu Intim rovatát, valószínűleg már mindent tudsz a férfiakról. Most elárulunk néhány tényt a péniszről, amiről valószínűleg még nem hallottál. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.