Az 5 legdögösebb híres pasi, aki még mindig agglegény

agglegény híresség Alexander Skarsgard Orlando Bloom Hollywood Leonardo DiCaprio Jake Gyllenhaal sztár Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jóképűek, sikeresek és gazdagok, a szerelem azonban még mindig nem talált rá egyikükre sem. Íme, a Life.hu válogatása a sztárvilág 5 legkapósabb agglegényéből!

Jake Gyllenhaal


Számtalan gyönyörű híres nő fordult meg az ágyában – többek között Taylor Swift is, aki neki adta a szüzességét –, a sztárvilág egyik leghelyesebb férfija azonban még mindig az igazit keresi.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker


Alexander Skarsgard


Hollywood legújabb felfedezettje a legutóbbi értesülések szerint szakított barátnőjével, a brit tévésztárral és modellel, Alexa Chunggal, és a hölgyrajongók legnagyobb örömére ismét az egyedülálló jó pasik táborát bővíti.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dave Kotinsky


Harry herceg


A világ egyik legkapósabb agglegényeként tartják számon, nem is véletlenül: melyik lány ne szeretne egy mindig jókedvű, vicces és jóképű kékvérű választottja lenni?

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth


Orlando Bloom


Amióta szakított gyermeke édesanyjával, az egykori Victoria's Secret modell Miranda Kerr-rel, voltak próbálkozásai például Margot Robbie-nál vagy Selena Gomeznél, ám a legutóbbi hírek szerint továbbra is egyedülálló.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Leonardo DiCaprio


Ha Hollywood megrögzött agglegényének, George Clooney-nak is sikerült megállapodnia, még bízhatunk benne, hogy a megannyi dögös szupermodell és szexi színésznő után talán Leo is hajlandó lesz kitartani egyetlen nő mellett.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.