Margot Robbie-t szemelte ki magának A Gyűrűk Ura sztárja, és az sem zavarja, hogy a színésznőnek épp van barátja. Ajjaj.

Immár egy éve, hogy Orlando Bloom és szupermodell exfelesége, Miranda Kerr úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A Gyűrűk Ura színészét azóta szóba hozták a hamvas Selena Gomezzel, pár hónappal később azonban a hírek szerint már a 20 éves modellel, Lykke Glommennel randevúzgatott.

Forrás: AFP

Ha volt is bármi alapja ezen kapcsolatoknak, már rég vége: Orli már rég más hölgynek csapja a szelet. Nevezetesen A Wall Street farkasa sztárjának, Margot Robbie-nak, akit állítólag a szerelmes üzeneteken kívül virágokkal és plüssmacikkal bombáz folyamatosan.

Mielőtt azonban végképp elolvadnánk, hozzátennénk: Margot jelenleg párkapcsolatban él a rendezőasszisztensként ténykedő Tom Ackerley-vel. A 24 éves színésznő számára azonban a hírek szerint abszolút nem közömbös a Legolas karakterét alakító sztár, akit Leonardo DiCaprio mutatott be neki, ám Tom miatt mégsem szeretne többet tőle. Orlando azonban nem tágít és továbbra is kitartóan ostromolja Margot-t.

A legmeglepőbb sztárválások
Mindenkit váratlanul ért, amikor az álompárnak kikiáltott Miranda Kerr és Orlando Bloom bejelentették válásukat. Nem ők az egyedüliek, akik hozzájuk hasonlóan véget vetettek házasságuknak: a tavalyi év legemlékezetesebb szakításait ITT foglaltuk össze.