Lovasi András kétszer kérte meg Földes Eszter kezét

házasság lánykérés romantikus Lovasi András Földes Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár ritkán beszél nyíltan a magánéletről. Most kivételt tettek, és elmesélték a lánykérés részleteit, mely a megszokottól eltérően, kétszer zajlott le. 

Az énekes még 2013 decemberében ismerkedett meg kedvesével, a 28 éves Földes Eszterrel. Bár az elején még nem voltak szimpatikusak egymásnak, később mégis szerelem szövődött közöttük. Tavaly már a boldogító igent is kimondták, de ennek különleges előzményei voltak - írja a Best.

Már a gyereket tervezi Földes Eszter és Lovasi András Forrás: Szabó Gábor/Origo, RTLklub

"Először hirtelen ötlettől vezérelve kérte meg a kezemet Rómában, a Spanyol lépcsőn. Még eljegyzési gyűrűnk sem volt, csak lehúztuk az ujjamról azt a gyönyörű aranygyűrűt, amit még a nagymamámtól kaptam. (...) Egy-két hónappal később aztán jött a második lánykérés.

Párizsban voltunk, éppen buszoztunk vissza Versailles-ból. András végig az óráját nézegette, nem is értettem, hogy miért. Fél ötig várt, mert éppen akkor volt a születésnapom.

Ott a buszon letérdelt, és megkérte a kezem a hivatalos eljegyzési gyűrűvel. Sírtam a meghatottságtól" - mesélte őszintén a Válótársak sztárja, Földes Eszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.