házasság válság Kanye West kim kardashian ultimátum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár állítólag ultimátumot adott a férjének. Kim nem bírja már elviselni Kanye őrültségeit!

Mindenkinek feltűnhetett, hogy Kanye West mostanában nem viselkedik teljesen normálisan. Felesége, Kim Kardashian pedig megelégelte ezt az ámokfutást.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Kanye először nőgyűlöletével borzolta a kedélyeket. Taylor Swift ellen indított hadjáratot, új albumának, a Famous című számában. A rapper egyetlen mondatával akasztott ki minden Taylor-rajongót, és rengeteg hírességet is.

"Úgy gondolom, nekem és Taylornak szexelnünk kéne. Miért? Mert én tettem azzá, aki most lett az a kis ribanc" - énekelte Kanye.

Forrás: Origo

Ezt követően pedig A Twitteren keresztül 1 milliárd dollárt kért kölcsön Mark Zuckerbergtől. Kanye a tevékenységének folytatásához kért pénzt, mivel szerinte ő ezzel az egész világot jobbá teszi.

Ezek után érthető, hogy a rapper családja, leginkább felesége teljesen kiakadt. Kim szerint férjének mentális problémái vannak, és szakértőhöz kellene fordulnia segítségért - írja a US Weekly. Kanye ultimátumot is kapott, ha nem keres fel mihamarabb egy szakembert, akkor Kim elválik tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.