4 mondat, ami mindennél jobban idegesíti a pasikat

Forrás: giphy.com -
idegesség nők idegesítő férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a legbéketűrőbb férfi is elveszti a türelmét, mikor meghallja a legbosszantóbb mondatokat. Na, de melyek is ezek?

"Annak a lánynak jobb a feneke/lába/haja/főzőtudománya mint nekem?"

Mik lehetnek erre a válaszok? Nem, drágám, kizárólag te nézel ki jól az egész világon. Elhiszed? Nem. És mit szólsz az "Igen, kifejezetten formás az a fenék, te is edzhetnél többet" verzióhoz? Bármit is válaszol erre, az rosszul fog esni. Akkor minek kérdezhetsz ilyesmit? Veled van, téged szeret. Pont.

Forrás: giphy.com

"Kivel vagy most?"

Nyilvánvalóan azért nem azzal kezdte a telefonbeszélgetést, mikor csütörtök délután felhívod, hogy kivel van, mert épp a szexi szomszédlánnyal iszogat egy bárban, hanem azért, mert épp Idegesítő Imrével kell üzleti tárgyalásként egy kávét meginnia, esetleg Mindent jobban tudó Márton magyaráz neki valamiről, és szeretne túllenni rajta. Ha úgy kezdte volna a beszélgetést, hogy "Szívem, épp Imrével vagyok", megkérdezted volna, melyik Imre, és amíg azt nem mondja, hogy tudod, az a rém idegesítő alak, addig fogalmad nem lesz, hogy ki az. Tehát jobb, ha majd otthon elmeséli, milyen volt a délutánja, és kivel töltötte, nem? Hidd el, semmi rosszban nem sántikál ilyenkor.

"Miért nem írsz már vissza?"

Azért, mert dolgozom/az edzőteremben vagyok/ nincs kedvem/ nem érek rá - írná vissza dühösen minden alkalommal, amikor azzal piszkálod, miért nem reagál a cuki cicás gifre vagy a vicces cikkre, amit küldtél neki. Ha lesz ideje, írni fog.

Forrás: giphy.com

"Figyelj már rám oda"

Odafigyel rád. Mindig, amikor tud, odafigyel. Ha épp ezer gondolat kavarog a fejében a munkáról, a barátairól vagy bármi másról, nem tud száz százalékosan rád koncentrálni. Ilyenkor hagyd, hogy kigondolkodja magát, utána hidd el, kizárólag veled fog foglalkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.